Україна диктує порядок денний: зустріч скасовано.

Трамп, як завжди, через твіттер повідомив про скасування зустрічі з Путіним в Аргентині…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Підстава – українські кораблі і моряки продовжують перебувати в Московії. До тих пір, поки ситуація не буде врегульована, зустріч недоцільна.  Трамп повідомив, що сподівається на розв’язання ситуації, але поки – нажаль ні.
DtMACYFVsAAkPpk
Все йде за планом. Путіна продовжують тримати на короткій шворці. З одного боку – обіцяють можливі зустрічі, на яких з ним обговорюватимуть питання галактичного масштабу, з іншого – акуратно кожного разу відганяють. Формально – він партнер і друг, фактично з ним ніхто не хоче мати жодних справ. Трамп вертко і слизько тікає, тисне руку Путіна десь на задвірках і біля туалету на бігу.
tt700
Хоча кажучи відверто – а що з Путіним обговорювати? Кому він взагалі потрібний і з якого питання? Президент вмираючої країни, яку він же сам і заганяє в труну, – хто він цим людям? Що з ним обговорювати? Засмиканий політичний карлик, який комплексує, вважає себе рівнім тим, хто займається своєю країною, дивиться в майбутнє? Ну так у нього майбутнє – у минулому. Він живе, як вже сказала Меркель, в якійсь своїй альтернативній реальності, не пересічній з дійсністю. Ну й як перетнутися з людиною, яка живе десь у паралельному світі? І про що з ним можна говорити?
У Кремлі, зціпивши зуби, вже прокоментували відмову від зустрічі тим, що у Путіна з'явиться час для двійко-трійки додаткових і дуже важливих зустрічей. Ізоляція – вона ось така. Коли ти дарма нікому не потрібний.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків