Білорусь перетворюється на Білорусію (Частина 2)

Австрія, Відень. 1938 рік. Аншлюс
Ось, що про цю стадію говорить російська сторона: «Російський прем'єр-міністр Дмітрій Мєдвєдєв повідомив про те, що підписав розпорядження по створенню робочої групи Росії і Республіки Білорусь по інтеграції…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Прем'єр-міністр Московії Дмітрій Мєдвєдєв заявив про створення спеціальної робочої групи Росії і Білорусії по інтеграції. Відповідне розпорядження російський прем'єр підписав сьогодні.
Відомо, що у складі робочої групи будуть представники никзи відомств Московії. Як уточнив Дмітрій Мєдвєдєв, на чолі цього об'єднання з російського боку призначений міністр економічного розвитку Росії Максім Орешкін, передає агентство РІА Новості.
Окрім голови МЕР, в робочу групу планується включити представників всіх російських відомств. Прем'єр-міністр Московії уточнив, що йде не тільки про урядові відомства, але і про Державну Думу, Рахункову палату і Раду Федерації – оскільки йдеться про інтеграцію, пояснив Мєдвєдєв під час спілкування з пресою.
Підгрупи загальної робочої групи працюватимуть по такій кількості напрямів інтеграції, по якому це буде можливо, додав також Мєдвєдєв.
Прем'єр підкреслив, що тепер, коли Московія назвала голову робочої групи зі свого боку, Москва чекає аналогічної відповіді білоруських властей».
Відмітимо, сказано це було напередодні сьогоднішнього візиту, в ході якого і буде формалізовано початок практичної реалізації аншлюсу, а це означає, що білоруська сторона, після повернення Лукашенко з Москви, вже обговорила ситуацію і ухвалила рішення здавати країну. При цьому, напевно було сказано про те, які вигоди залишаться у білоруських чиновників.
Москва вміє працювати в цьому напрямі і пропозиція виглядатиме більш, ніж шикарно і всі діячі працюватимуть як треба, поки не закінчиться процес поглинання. Це необхідно для того, щоб на міжнародній арені поглинання виглядало  пристойно і не викликало питань, мовляв – вони самі просили, а нам це і не потрібно було.
Що характерно, в цій ситуації, навіть якщо уявити фантастичну ситуацію про те, що Лукашенко щось там передумає завтра або післязавтра, то всі папери по аншлюсу будуть підписані легітимною і повноважною особою, яку вибрала населення Білорусії, проголосувала за диктаторську конституцію і не змогло переобрати цього діяча жодного разу, не кажучи про те, щоб скинути його. Тобто, є консенсус населення і влади, і влада має всі повноваження ухвалювати подібні рішення від імені всього населення країни.
Тепер, як це зазвичай буває, нехай читачі звідти розповідають, що нам легко міркувати, а вони нічого не могли поробити. Так, нам легко. Ми вистояли Майдан, втратили там набагато більше сотні людей, до речі – другим загиблим був білорус Жізневський, чиє місце загибелі на Груші до цих пір обгороджене просто посеред проїжджої частини, і там постійно є прапор, кольорів Білорусі, а не Білорусії. І так, нам легко тому, що ми п'ятий рік ведемо війну, виганяючи того самого окупанта, який готується окупувати їхню країну, але зі своєї землі. Нам – просто, це їм складно. Але знову ж таки, це – їхня справа. Вони передадуть країну своїм дітям й онукам як частину лепрозорію, як землю, яку вони побоялися захищати.
Підтвердженням тому стало те, що про аншлюс відкритим текстом веде мову не тільки Москва, але і Мінськ. Ось що пише білоруська преса:
«Білоруська і російська сторони прийшли до рішення про створення міжурядової робочої групи, необхідної для вироблення пропозицій по інтеграції.
... сторони говорили про спільні дії в галузі ціноутворення на газ і енергоресурси, домовившись про зближення позицій по всіх цих напрямах.
Робоча група буде створена з представників урядів для того, щоб готувати вирішення питань, які стосуються подальшої інтеграції між Росією і Білоруссю».
Просто відмітимо, що Майдан в Києві зібрався через відмову Януковича від курсу на Евроінтеграцію і  розвороту у бік «Тайгового союзу», куди Білорусь влізла по самі вуха і ніхто навіть не пискнув із цього приводу.
Загалом, сьогодні Лукашенко повинен підписати папери, які дадуть старт процесу формалізації неоколоніального статусу цієї землі, і швидше за все, навіть це не розбудить її населення. З іншого боку, кожному – своє.
Джерело російською:
Частина – 1:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків