Побажання із Старого Року (Частина – 2)


Рік, що йде, приніс нам нову реальність ще в одній дуже важливій сфері, історія якої ще не вивчена як слід…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Прошу проголосувати:
*
 Ми це стверджуємо з усію визначеністю тому, що деякі теми повинні досліджуватися чітко певним інструментом і за такими ж чіткими методиками. В цьому випадку, йдеться про інструмент, який називається слідчою групою, а методики викладені в кримінальному і карно-процесуальному кодексах України.
Йдеться про прямий і навмисний збиток обороноздатності, суверенітету і територіальній цілісності України. Під слідство повинна потрапити не тільки відома старенька-мандрівниця, яка посилено гробила армію на посаді прем'єр-міністра, але й коли встало питання про збройну агресію проти України, практично заблокувала її застосування для відсічі.
Під вивчення повинні потрапити дії вищих посадових осіб України в результаті яких Україна позбулася можливості укладати союзницькі угоди з нашими військовими партнерами або військовими блоками, а крім того – позбулася можливості модернізувати армію, при постійному її скороченні. Має бути вивчений цілий комплекс заходів, в результаті яких було ухвалено рішення про заборону ведення розвідувальної діяльності відносно Московії, і це при тому, що та наповнила Україну своїми шпигунами, як це трапилося з бродячим Бобіком і блохами. Безумовно, на всіх цих особах лежить провина за те, що агресор прийшов до висновку, що розвал силових структур закінчений і можна нападати, не побоюючись втручання ззовні. До речі, Москву і зараз трясе від будь-якого факту військової допомоги Україні. Вони-то були впевнені в тому, що такої допомоги не може бути в принципі, а тут бац – сотні снайперських комплексів, Джавеліни, радари й інше.
Слава богу, з Конституції України вирізаний злоякісний блок про позаблоковий і нейтральний статус. До чого це привело – ми тепер бачимо своїми очима. Також ми бачимо, що куди слабкіші, у військовій галузі, країни Балтії не стали об'єктом агресії просто тому, що вчасно вступили до оборонного Альянсу.
Зрозуміло, що ми рухаємося в тому ж напрямі, хоч і з великим запізненням, але з куди більшою швидкістю. Проте зміна позаблокового статусу дає ще одну можливість, яка поки не реалізована, і проте, сама така можливість перетворює жителів московії з «голубів миру» в те, чим вони завжди були, є і будуть.
Мова, звичайно ж, йде про військові бази і навіть не НАТО, а ЗДА.
З Москви не раз вже звучали погрози про те, що у такому разі вони націлять ядерну зброю на Україну. Але тут виникає питання про те, а куди вона зараз направлена? Сам Путін дав відповідь на це питання в знаменитому фільмі-інтерв'ю «Кримська говень», де він тим же ротом, яким говорить про мир, розповів про наказ, відданим військам про підготовку ядерної зброї для ударів по українських військах в Україні. Отже сумнівів в тому, куди воно все направлене – давно немає і ці погрози вже даремні.
З іншого боку, треба розуміти, що таке постійна база ЗДА. Адже це не тільки військове містечко з аеродромом. Насправді, це – цілий комплекс сил, і заходів, який і забезпечує функціонування і боєздатність бази. У будь-якому випадку, вона має плани прикриття від будь-яких нападів, а крім того, наявність бази говорить про те, що війська мають певне завдання в цій точці земної кулі.
Простіше кажучи, база обов'язково забезпечена потужною системою ППО, зв'язком, повітряним і космічним прикриттям. Десь недалеко знаходитиметься «великий кулак», здатний взаємодіяти з тими силами, які розташовані на базі.
Конвенція Монтрьо обмежує в акваторії Чорного моря як тоннаж військового флоту країн, які не мають тут берегової лінії, так і час їхнього безперервного перебування, і тому база ВМФ тут навряд чи зможе розгорнутися. З іншого боку, в басейні Чорного моря великому військово-морському угрупуванню просто ніде розгортатися й у разі чого, двійко американських есмінців класу Арлі Бьорк, яка зайшла в Чорне Море, зрозуміло вирішує будь-які завдання, які можуть бути покладені на флот.
Проте, база сухопутних військ цілком може розгорнутися під Черніговом і/або Харковом, а база ВПС – під Кривим Рогом або Уманню. І звичайно ж, десь між Києвом і Дніпром дуже добре впишеться третій европейський позиційний район ПРО ЗДА.
Ці заходи треба планувати вже зараз і готувати папери по землі, потихеньку підтягати комунікації й інфраструктуру. Всі попередні заходи треба закінчити щонайшвидше, щоб потім все розгортати швидко і без розгойдування. Добра справа, Україна має в своєму розпорядженні парк важких транспортних літаків, які можуть швидко перекинути на місце передові загони військ ЗДА, а решта – підтягнеться залізницею й морем.
Двійко-трійко дивізій військ ЗДА і двійко авіабаз якраз добре вписалися б в наш ландшафт і це мало б важливе значення не тільки для України, але і в цілому для НАТО, оскільки з окупацією Білорусі Москва і так виходить до кордонів Польщі, а тому – змінює баланс сил в Европі. Тому, відновлення балансу таким шляхом, який описаний вищим, бачиться найбільш логічним зі всіх можливих.
І головне. Дуже скоро треба буде консервувати і патрулювати лепрозорій після початку відцентрових процесів на московії, до яких залишилося не так вже багато часу. Загалом це – побажання на майбутнє, але побажання цілком обґрунтовані і логічні і головне – ті, які випливають з динаміки процесів, що відбуваються в Европі прямо зараз.
Джерело Російською:
Частина – 1:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків