Вибори. Ментальна оборона (Частина 2) – Нам не потрібна Росія без Путіна, нам потрібен Світ без Росії.

Але був тут і третій шар, під який і гнали її рейтинги. Якщо складання зусиль її власного електорату і роботи «піраміди» не дасть бажаного результату, то програш має бути невеликим, щоб звинуватити Пороха у використанні адміністративного ресурсу і підтасовуванні результатів виборів…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Думаю, що на цю стадію виборів вже мобілізовані різні організації, які проводять «екзіт поли». Можливо, такі бригади вже набрані десь в Дойчланді, Франції або Італії. Причому, набрані вони так, щоб прослідкувати зв'язок з Московією було практично неможливо. Саме ці бригади повинні були продемонструвати результати, близькі до тих, що показували «рейтингові агентства» кілька місяців поспіль.
Оперуючи масивом опитувань за кілька місяців і порівнюючи ці дані з тим, що покажуть правильно проінструктовані «екзітполісти», можна було скласти рівну, на кілька місяців углиб розстановку сил і звинуватити Пороха в підтасовуваннях, тим самим – поставивши результати виборів під питання і не визнавати їхні результати, на відміну від 2014 року, коли вони це зробили дуже необачно, бажаючи мати легітимного парламентера, який підпише капітуляцію.
Думаю, в Москві є чітка реальна картина електоральних баз всіх кандидатів. Оскільки в Україні легко скуповувати просто пучками або в'язками, журналістів, політологів, аналітиків і кого завгодно, хто може достатньо об'єктивно видати інформацію на цю тему.
Мабуть, власний електорат багині був нижчий очікуваного, але вже була запущена кампанія її підтримки, залучені сили і засоби, а тому – відступати ніхто не збирався до минулого тижня, коли СБУ накрила «піраміду», затримала її фігурантів і вигребла касу готівки, призначеної для організації «заготконтор» на місцях. Наскільки можна зрозуміти, фінансування саме скупки голосів повинне було підійти незадовго до виборів і зараз були вилучені гроші, які призначалися для фінансування розгортання всієї структури «підтримки».
Загалом, ситуація виявилася критичною. Мало того, що засипалася вся структура, яка створювалася кілька місяців і яку вже точно не можна створити наново, оскільки вже всім зрозуміло, що СБУ володіє інформацією про це в набагато більших об'ємах, чим то позначила кількість і географія обшуків. Загалом, на це вже немає часу, оскільки залишився місяць, і ще тому, що у зв'язку з провалом, все треба робити набагато обережніше, а значить і довше.
В результаті виявилось, що багиня грає на мізері і компенсувати її відставання від Пороху вже нічим. Мало того, за таких розкладах вона програє навіть кловану, який спочатку повинен був відволікати на себе увагу. З цієї причини бабусю вже списали з рахунків і використовують в режимі презерватива, тобто – одноразово і жорстко кидають в бійку, вже не думаючи про її безпеку. Її відіграють в нуль.
У цій ситуації у них залишається клован, який (як можна здогадатися) вже давно показує більший електоральний рівень, чим Багиня, але абсолютно недостатній для  серйозної бійки. Доводиться ставити на нього і вже для нього намагатися зіграти в «перше місце з великим відривом».
Проте тут же вилазять вуха всієї цієї комбінації. Якщо багиня була лідером всі ці місяці і «піраміда» була не її, то як тоді Клован її випередив? Мало того, він її не просто випередив, але і збирає 90% голосів (згідно їх ЗМІ), а решта 10% у Пороху. А куди ж поділася багиня? Адже вона вчора упевнено брала 40%, а зараз? Тепер клован бере 90.
Всі ці комбінації говорять про те, що з того боку явно почалася паніка і вони вчепилися за дивака, який для серйозної бійки просто не пристосований.
І тут ми повертаємося до того, чого хоче добитися супротивник, пресуючи наш інформаційний простір негативною інформацією. Все доволі просто. Нетямуща частина електорату, яка голосує за принципом «подобається-не подобається», не має ніяких твердих переконань і може перевзутися десять разів на дню. Вона може проголосувати за какашку, якщо нею викласти сердечко або усмішку. Більше того вона може просто не піти голосувати, а виїхати на шашлики, оскільки для неї це щось типу шоу і якщо буде вибір між шашликами і голосуванням – вибере шашлик.
Інша справа – свідомий електорат кандидатів, малий або великий, він по-будь-якому прийде і проголосує. Саме такої якості електорат, зараз, голосуватиме за Пороха і головне завдання супротивника – зменшити саме цю кількість людей будь-якими засобами. А це можна зробити тільки передозом негативної інформації, щоб люди просто втомилися від неї і до 31 березня виявилися спустошеними. Завдання просте і виконується монотонним підкиданням різної погані. Вона може бути будь-якої властивості і частіше всього – брехнею або що притягнутої за вуха. Але якщо вона вас розладнала, то це означає супротивник добився мети. Він битиме в цю точку ще і ще раз.
Його завдання – вибити вас з рівноваги саме до дня голосування. Потім, коли ви озирнетеся і побачите, що вас так вимотало, ви просто не повірите, як піддалися на таку дешеву маніпуляцію. Тому, для всіх можемо дати невелику інструкцію для того, щоб пережити цей місяць без нервових зривів і з ясною головою дістатися до своєї виборчої ділянки.
Перше – не намагайтеся аналізувати істеричні крики різних діячів, які лунатимуть все голосніше і частіше, напередодні виборів. Це даремна затія. Займіться чимось корисним. Цей місяць просто треба пережити.
Друге. Якщо таки вклепалися в щось подібне, знайдіть собі камертон у вигляді кількох чоловік, які особисто брали участь в бойових діях з супротивником. Знайдіть і запитайте їх про те, за кого вони голосуватимуть. Послухайте їх і порівняєте свої висновки з тим, що говорять люди, які бачили смерть своїми очима і здатні бачити суть.
Третє. Ніщо і ніхто не повинні перешкодити вам дістатися до виборчої дільниці і проголосувати. Зараз супротивникові потрібно тільки, щоб ти, я, ми – не прийшли і не проголосували. Тільки це. Не дамо йому такого шансу.
І останнє, вже не як пункт – читайте статті і коментарі на МАГН та ЛО – попустить.
Джерело російською:
Частина – 1:
Прошу визначитися шляхом голосування:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків