Про «веселе» голосування (Частина 2)

 У будь-якому випадку, як тільки вони відкриють рот, то відразу стане зрозуміло, що вони взагалі не розуміють, що це, як воно працює і для чого зроблено. А раз так, то яку оцінку може дати Богдан тому, чого він в принципі не розуміє?Адже всупереч скрупульозним підрахункам фахівців, петиція проти Зе набрала потрібну кількість голосів менш, ніж за добу, а така ж петиція, але по самому Богдану – за дві доби. Вже одне тільки це говорить, що в наявності –  аномальна, яка виходить геть з ряду подія. І якщо раніше так чи інакше реагували на петиції, які зібрали 25 тисяч голосів за 92 дні, то зовсім не реагувати на петицію, що зібрала стільки ж не за дні, а за години, – дуже необачно. Це не сигнал, а сигналище!
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Думаю, що квартальні блазні, що потрапили на Банкову, самі або за допомогою знаючих людей, таки відчули сенс цих голосувань і щось таке йокнуло у них в штанях. Річ у тому, що Янукович мав ще більш кошерні розклади, після свого обрання. Його попередник Ющенко, набрав всього 5%, а електорат бабусі його не сильно хвилював, оскільки він знав йому ціну. А п'ятипроцентний показник його ідеологічних супротивників чомусь вселив в нього впевненість, що він схопив бога за бороду, але в результаті – ледве встиг змитися, навіть перед відльотом не пострибавши наприкінці на пеньках.
Як результат –  вибухнув Майдан, який висвітив набагато більше 5%, які не просто його не підтримують, а готові діяти для усунення його з влади. Єдине, в чому Янукович не помилився, так це в електораті Юлі, який відмежувався від Майдану і ментально, і фізично. Підтвердженням тому служило їхнє наметове містечко під Печерським судом, який так і не з'єднався з Майданом, і на який Беркут не звертав взагалі ніякої уваги.
Причому, тоді Майдан зібрався внаслідок зміни європейського курсу на протилежний, у бік Тайгового союзу. Зараз промовляються речі, які можна сприймати як анонс капітуляції, а тому можна зіставити те, що трапилося при перебуванні Януковича і що може трапиться зараз. Більш того, як не крути, а стежками війни пройшли близько трьох сотень тисяч військовослужбовців, і частина з них має особисті рахунки з тими, з ким намагаються продемонструвати засоси люди з нової влади. Якщо хтось не враховує цього чинника, то робить це абсолютно марно. Скажімо так, Майдан 13-14 років був вершиною шляхетності і жорстко стояв на принципі «не насильства».  Все те, що написане і показане про Майдан, до його останніх днів, було зразком мирного протистояння, яке демонстрували повсталі. Так, люди гинули від застосування зброї Беркутом, але вони не відповіли тим же просто з психологічних причин. Насправді, всякої мисливської зброї у людей, що вийшли на Майдан, було більш, ніж достатньо, але вони не відповіли вогнем на вогонь, оскільки було психологічне табу.
А зараз просто уявимо, що з тих трьох сотень тисяч військових, таких, хто пройшли війну, хай сотня тисяч була на самому передку і якась частина особисто знищувала супротивника. Не далекобійною зброєю, а в ближньому або рукопашному бою, бачивши свого супротивника лицем до лиця. Так от, якщо раптом справа дійде до капітуляції, то все може повторитися, але вже в інших формах. Люди вже мають відмінні тактичні навики і добре засвоїли тактику боїв, у тому числі і вуличних. Вони просто не дадуть себе розстрілювати так, як це було на Інститутській. Крім того, українець завжди славився господарністю і запасливістю, і є велика підозра у відношення того, що з фронту всі повернулися з порожніми руками для того, щоб поливати маслом дідові грядки. Загалом, це лише припущення, але не дай Бог, хтось на Банковій дійсно не розуміє, що у воюючій країні ніяких жартів бути не може, а тим більше, в ключових питаннях, які «чреваті боком».
Все ж таки, незважаючи на дрімучу некомпетентність, яку показує нова влада «чуйка»  там має бути присутньою, і має бути поняття про червоні лінії, за які просто небезпечно заходити, в своїх діях. У цьому сенсі, голосування за відставку цих двох персонажів – об'єктивний і тривожний дзвінок, не звертати увагу на який просто безглуздо.
Принаймні, нам це бачиться саме так, хоч ми і не претендуємо на істину в останній інстанції.
Джерело російською:
Частина – 1:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків