24 серпня. Післямова (Частина 1). Світлини


Як ми і обіцяли, підведемо підсумки сьогоднішнього свята. Нижче ми приведемо кілька коментарів наших колег, які ми просто не могли не зібрати разом і не видати загальним матеріалом, а ще тут будуть світлини, які Антон зробив для ЛО. Подивитеся їх неспішно і у великому форматі. Просто на обличчя і руки цих людей, подивіться в їхні очі…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

От себе ж зроблю маленьке зауваження на один з коментарів до сьогоднішніх тем. У нім хтось висловив докір Пороху за те, що він не мав права програвати. Так, були такі думки, але інструменти, якими він міг це зробити, напевно нашкодили б і нам з вами. Що в цій ситуації робити? Із цього приводу розповім невеликий сюжет з власного життя.
Влітку я бував на канікулах у своєї бабусі, яка жила в нині окупованій частині Донбасу. Справа була прямо перед першим класом школи. Компанія хлопчаків підібралася різношерста і різного віку. Однолітків було чоловік п'ять, а решта хлопчаків була старша на 3-5 років. Загалом, інтереси у нас були різні, але влітку всіх об'єднувала річка. Причому, річка цікава. Вона була перегороджена дамбою і з одного боку була стояча вода з широким руслом, а після дамби – вузька річка з досить помітною течією. Раз в тиждень-два шлюзи дамби прочиняли і відбувалося скидання надлишків води. Це могло тривати добу або дві. В цей час, після шлюзів, річка піднімалася десь на півметра і вище. І якщо до цього річка була неглибокою, з купою мілин, то у цей момент вона перетворювалася на бурхливий потік.
Загалом, велику частину літа ми проводили на водосховищі, в стоячій воді, з насипними, зручними пляжами, а на іншу частину річки ходили тільки коли вода піднімалася. Там, з гілок дерев хлопчаки стрибали у воду і течію їх відносило на кілька десятків метрів вниз за течією, де було зручне місце для того, щоб вибратися на берег.
Загалом, там дуріти було набагато небезпечніше, але цікавіше. Але в ці ігри грали старші хлопчаки, і ми – дрібна шпана, сиділи на товстій гілці дерева, яка практично була над всією шириною річки і просто загоряли і дивилися на старших, як вони впірнають, наздоганяють один одного й інше.
Ми не брали участь в цьому просто тому, що не вміли плавати. На водосховищі якось імітували плавання, але без особливого успіху, а в цих умовах – навіть мови не було про те, щоб навчитися плавати. І ось в якийсь момент, хтось із старших хлопчаків забрався на нашу гілку й оголосив, що всі наші потуги в навчанні плавати – нісенітниця і зараз ми навчимося плавати дуже швидко. Після цього він просто поскидав нас у воду, а потік підхопив і поніс. Ніхто нас не страхував, і взагалі – не дивився на те, що там з нами відбувається.
Загалом, всі виплили на берег і з очима, що горіли, кинулися назад, до заповітного берега. Знову забралися на гілку й у воду. Так  – кілька разів. До кінця літа ми вже цілком пристойно плавали, а в стоячій воді – взагалі відчували себе як риби.
Озираючись назад, приходжу до висновку, що можна було довго і нудно умовляти, розповідати, як потрібно плавати і так далі, а тут – кожен залишився наодинці зі своїм страхом і з бажанням не потонути і вигребти. Виявилось, що це – одне і те ж, і що бувають моменти, коли тільки ти сам для себе повинен вирішити, як вибиратися з бурхливого потоку. Дуже скоро ти стаєш упевненим в собі, і трапся що, вже можеш витягнути когось з води без особливих проблем.
Джерело російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків