Тонкий натяк на товсті обставини (Частина 2)

Для того, щоб якось замести сліди, треба дістатися до компромату в НБУ і якось заткнути Гонтареву. Що там вийде з Нацбанком – подивимося, але судячи з усього, наступна атака в Лондоні може додати до послужного списку відомої фігури ще і тероризм, а шукати його буде ще і досить цікава спецслужба Її Величності…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Але Гонтарева і сама може про себе поклопотатися, використовуючи свою страховку, яку вона безумовно підготувала, будучи головою НБУ. Нижче приведемо кілька цитат її анонсу, яким вона позначила параметри проблем, які зробить просто одним натиском на клавішу, що відправляє досьє в потрібне місце.
«Корупція в нашій країні –  це не лише олігархи. Усі попередні українські політичні еліті забрали усі ті гроші і ніколи не повернули ні копійки. На рекапіталізацію українських банків, включно з державними, за останні 10 років булі витрачено 15 мільярдів доларів».
Чи не так, дуже інтригуючий початок? Тут річ навіть не в тому, що йдеться насамперед про Приват, але і про Ощадбанк, Укрексімбанк й інші, які видоювали яскраві особи, які й зараз вважають себе «елітами».
Що стосується Привата, то вона сказала приблизно те, що ми писали вже кілька разів в режимі версії. Але така версія побудована на простій лінійній логіці і зобов'язана приходити в голову кожному, хто так чи інакше пов'язаний із справою Привата. Ось, що вона сказала:
«Якщо націоналізація буде скасована, то буде реституція. Що це означає? Держава забирає гроші. Без грошей нема активів. Центральний банк оголошує неплатоспроможність в той же день. Тоді два шляхи: ліквідація банку, або націоналізація. Центральний банк ніколи не піде на ліквідацію цього великого системно важливого банку. Вони проситимуть про повторну націоналізацію. Якщо після того буде судове рішення проти другого раунду націоналізації, то центральний банк буде пропонувати третій раунд націоналізації, четвертий, п’ятий, шостий раунд… І тоді ми побачимо, чи до того часу судова система буде в гідних руках і чи більше такого ніколи не буде».
Якщо ж бабуся щось там вирішить через суди, щоб не віддавати цю суму державі, то остаточно потрапить в режим гангстерів, зв'язок з яким означатиме кінець будь-якої кар'єри або бізнесу. Тобто, у такому разі бабуся втопить купу народу і насамперед –  щасливого володаря електровєліка.
Ще раз, тільки що в пресу пішла інформація про те, що тільки Гонтарева і лише по питаннях Банків готова зареєструвати «страховий випадок»  і запустити в хід те, що у неї безумовно є. Адже це не тільки вона, і там буде ще не саме «смачне».  Це ніколи не вистрілює, якщо дотримуються якихось правил гри і норм пристойності. Афішувати цю інформацію, яка має дуже неприємний запах і смак, –  ніде не прийнято, оскільки бізнес, як і політика, штука брудна, і привертати до цього зайву увагу –  не по фен-шую.
А робиться таке тільки у виняткових випадках, коли опонент системно йде по беззаконню, тобто, коли йдеться не про нападки на когось особисто або по якомусь конкретному приводу, а коли фігурант явно і безпосередньо показує, що він руйнує саму систему взаємин. Але як відомо, будь-яку дію викликає протидія, і якщо хтось думає, що тут в судах все схоплено, то не варто забувати, що суди є і в інших країнах.
Але випадок Гонтаревої цікавий ще й іншим важливим моментом. Якщо вона продовжить те, що м'яко анонсувала, то зачепить не тільки бабусю. Цей сигнал повинні були прийняти все ті, кого вона згадала безособово і в множині. Це попередження було саме в їхню адресу, щоб вони розуміли джерело їхніх можливих неприємностей, і що вони можуть потрапити під роздачу просто тому, що мовчки дивилися на беззаконня.
І так, це може відпрацювати не тільки вона. Загалом всі, хто вміє читати подібні натяки – вже попереджені про те, що гра в одні ворота підходить до завершення.
Джерело російською:
Частина – 1:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків