Подвійний стандарт подвійного дна

Про сьогоднішній ганебний обмін вже багато сказано, але ми звернемо увагу на деякі аспекти цього питання, які або ніхто взагалі не згадує (принаймні, один з них), або згадує вкрай рідко…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Отже, перший момент, яким безсовісно спекулюють «обмінники». Вони говорять про те, що творять акт гуманітарної властивості і демонструють милосердя. Добре, давайте розглянемо саме цей аспект.
Стосовно кого цей акт милосердя застосовується? Ну, напевно, стосовно тих, кого повернули до України та їхніх родичів. Начебто все сходиться і немає ніяких питань. Тільки ми впускаємо деякі моменти теж суто гуманітарної властивості, які  безумовно стосуються інших осіб, їхніх рідних і близьких.
Адже кого віддають взамін? В основному – вбивць і терористів. Вони йдуть задоволені собою і вже точно впевнені в тому, що вбивати не страшно! Навіть у в'язниці сидітимеш не довго. Якщо ти вбиваєш українців, Москва тебе витягне. А як відомо безкарність породжує рецидив.
Між іншим, це означає, що Москва намацала механізм заохочення вбивати нас з вами. Вона просто буде захоплювати стільки заручників, скільки треба і міняти на тих, хто вбивав Українців. А раз це працює сьогодні, працюватиме і завтра, і тим самим, ми створюємо механізм для свідомо безкарного вбивства українців в майбутньому! Ті, що йдуть на ту сторону навіть не приховують цього. Так де милосердя до тим, кого захоплять завтра або післязавтра? Де воно по відношенню до тим, кого вони завтра вб'ють? Де милосердя до їхніх родичів? Адже сьогодні закладається нескінченний конвеєр саме цього жаху!
Між іншим, наші військові на нулях тепер бачать, що означає брати «в полон» таку публіку (Звідси висновок: «А навіщо їх брати в полон?» Зрадників, які пішли воювати у війську ворога брати у полон недоцільно). Вона потім буде посміхатися й показувати середній палець. І все це тому, що комусь захотілося погратися в «милосердя». І так, це саме гра! Зараз я поясню, чому це гра, а не що інше.
Як відомо, на територію України прибула якась бородата бабуся, яка в принципі і не думала тут жити, оскільки в Швейцарії повітря чистіше і клімат м'якший. Але звідти довелося з'їхати набагато південніше тому, що запахло екстрадицією в ЗДА, де за нею числиться купа різних подвигів, за що люди там отримують сотні років вироку. Правда, слідство там ще йде, але воно вже виявило бажання поспілкуватися особисто і бабуся «зробила ноги» в країну, звідки зазвичай не видають своїх громадян. Але у цієї країни з Злученими Державами кошерні стосунки і коли із-за океану почали вентилювати питання про видачу цього знаменитого персонажа, то йому вчасно шепнули на вушко чарівне слово і ось він вже в Україні, причому – непогано себе відчуває.
Проте, маховик слідства за океаном обертається хай і не дуже швидко, але впевнено і підходить час, коли сюди прийде запит про те, щоб бабуся приїхала сама або із сторонньою допомогою в країну справжньої демократії, де перед судом майже всі рівні. Але в таких випадках подібні діячі впираються рогами і не бажають виїжджати в цю країну, оскільки за фінансові злочини там витягують людей і калібром побільше за них. Хтось Фірташ вже кілька років так упирається в Австрії, ніяк його звідти не можуть доставити в Злучені Держави.
Так от, якщо раптом з Злучених Держав прийде запит на екстрадицію, що буде далі? А такий запит може поступити не як на громадянина України, а як на громадянина іншої, теплішої країни, в якій зареєстрований ще один паспорт. Ну припустимо прийшов. Тут подивляться по облікам і з'ясується, що паспорт з тризубом у нього теж є і що ж, на цій підставі його не видадуть у ЗДА? Ні? А чому? Конституція не дозволяє? Хвилиночку, тобто одних Конституція дозволяє везти в Московію, а інших та ж Конституція не дозволяє везти в ЗДА?
Це навіть не подвійні стандарти виходять, а якесь подвійне дно! Чи ні?
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків