Відома своєю корупцією? (Частина 2)

Загалом, матеріали розслідування потягнули на пристойні терміни керівництву концерну і одночасного закриття будь-яких можливостей його участі в урядових програмах, зокрема – постачаннях для держорганів, насамперед, для оборонних відомств – своєї продукції. У зв'язку з цим Airbus звільнив близько 100 чоловік свого топ-менеджменту, замішаних в цих справах і що найважливіше, у складі цієї центурії були практично всі регіональні представники компанії…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Це прямо вказує на те, що якраз через них і йшли відкоти, у тому числі і державним чиновникам. А в ході кримінального розслідування, все це розкрилося б і було віддане гласності.
До речі, в окреме виробництво було виведено справу про постачання бойової техніки для збройних сил Австрії. Вона винесена за дужки і не входить в канву майбутніх заходів. Цілком можливо, що ми ще почуємо подробиці цієї справи і побачимо посадки учасників оборудки, з двох сторін. Вже зараз там досить чітко фігурує ім'я колишнього виконавчого директора Тома Ендерса, який стоїть мертво і говорить, що він білий і пухнастий. Проте, основну частину скандалу, передбачається закрити мировою угодою.
Очікується, що сума штрафу складатиме від 3 до 5 мільярдів доларів. Говорять, що Airbus готовий заплатити 4 мільярди прямо зараз, щоб тільки скоріше отримати ухвалу суду, в якому вказано, що кримінальне переслідування закрите.
Отже, один з провідних европейських концернів, генерував корупцію в особливо крупних розмірах і період, за який слідство вивчило документи, складає 10 років, далі просто не копали, тільки сума штрафів може скласти стільки ж, скільки коштують 32 винищувачі F-35А зі всім устаткуванням, для Польщі. А тільки звільнених в Airbus співробітників вищої ланки, виявилося 100 чоловік, це не рахуючи контрагентів, які отримували від них хабарі по всьому світу, у тому числі і за військову техніку. Це означає, що з того боку були тільки державні чиновники, оскільки зброю приватникам не продають.
І ось Трамп безкарно розповідає про те, що Україна відома своєю корупцією! А якщо не заминати справу, а вивертати її далі, з іменами державних діячів хоч би Европи, то де опиниться популярність корупції? А там же ще банківський скандал намагаються зам'яти, на чверть трильйона доларів! І ось Трамп собі таке дозволяє, а наші – розвісили вуха і чекають, хто ж ще їх, в черговий раз, пошле за відомою адресою.
Отже всім, хто розповідатиме про корупцію, говорите просто дві назви Дойче Банк і Ейрбас. Тільки це буде досить, оскільки Україна і хотіла б – не змогла б їх переплюнути.
Але що ще хотілося б відзначити, саме в цьому випадку. Адже мирова угода, яка очікується в п'ятницю, позбавить як колишніх функціонерів Airbus, так і їхніх контрагентів, від кримінального розслідування і переслідування. А крім того, ця угода зробить скандал мінімально гучним. Компанія заплатить свій штраф, рівний всьому прибутку за минулий рік і через місяць про це вже ніхто не пригадає, як і не було нічого.
З банківським скандалом все ще більш заплутано. Річ у тому, що Дойче Банк, в який ведуть всі потоки брудних грошей, прийнятих різними европейськими банками, є системним для Дойчланду. Якщо тільки справа вестиметься як годиться, то там сяде така кількість співробітників і держчиновників, що доведеться орендувати камерні місця в сусідніх країнах, а репутація банку буде знищена роки на 200 вперед, а разом з ним – звалиться економіка Дойчланду і ЕС (Британія вчасно змилася!), а тому – швидше за все, справа теж закінчиться мирною угодою, про яку забудуть.
Але корупція – у нас!
Джерело російською:
Частина – 1:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків