Московія – Туреччина – війна. Ідліб. Важливі деталі (Частина 2)

Це – головнокомандувач. У нас його поки немає. Він зараз на допити ходить.
Таким чином, вже викреслюються контури всієї картини. Московіти атакували колону, яка йшла відкрито і з відповідним повідомленням. Московіти навмисно підняли свою авіацію і завдали серію ударів і як з'ясовується – не тільки по колоні, а як мінімум – ще по одному об'єкту турецької армії. Останнім заходом вони накрили евакуацію поранених в районі розбомбленої колони і останнє – відомий склад авіагрупи, яка завдавала цих ударів…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
У її склад входили літаки, яких немає у ВПС Сирії, а це означає, що московітські льотчики, які вдавали з себе сирійців і здійснювали військові злочини на літаках з сирійськими пізнавальними знаками, вже не дають прикриття путінській брехні про те, що атаку провели невідомі йому сили. Таким чином, кінцівка цієї саме московітської операції  стандартна – відверта і підла брехня Путіна.
Тепер, саме після цієї операції, вже не тільки і не стільки Ердоган отримав потрібну тональність в боротьбі з цією чумою, але самі турецькі військові. Якщо хтось ще живив якісь ілюзії з приводу московітів, то тепер їх вже немає.
Це – важливий момент, оскільки Ердоган відверто спирається на силові структури країни і насамперед – на армію, то тепер він отримає зворотну реакцію самої армії, яка все сильніше видавлюватиме з політики країни будь-які компроміси з московітами: або до їхнього вигнання з Сирії, або їхнього знищення, що для нас – переважніше.
Тільки що пройшла інформація про те, що на вчорашніх телефонних переговорах Ердогана з Путіним, мосьє Реджеп сказав приблизно наступне. Він запропонував Путіну вивести свої війська з Сирії, щоб ті не постраждали в непотрібній бійці і залишити Туреччину наодинці з Асадом. Ця деталь дуже важлива для розуміння, оскільки вчора на Ердогана лилися кілотони помиїв на тему того, що він запитав телефонну розмову з Путіним. Так, запитав і сказав йому ось це. У чому проблема? Він веде сильну гру і хай це не Порох, який прямо вказував карликові місце, але все одно, окрім Пороху і Ердогана, з Путіним взагалі ніхто і ніколи так не розмовляв. Навіть у Трампу тріск в штанях утворювався.
Очевидно, що пропаганда московії зараз битиметься в припадку проти Ердогана і всі, хто зараз писатиме про те, що у голови Туреччини «не вистачить духу» й інше, відповімо оптом – у нього вже вистачило духу зробити те, що він вже зробив, що робить і напевно – ще зробить в найближчому майбутньому. Це ж торкається і тих, хто пише, що «а тим часом по Босфору». Треба розуміти, що договір Монтре, по порядку проходження суден і кораблів через Босфор, набув чинності в середині 30-х років минулого століття, коли Туреччина не входила в НАТО і була сама по собі. Зараз вона ті або інші дії військового характеру приймає з оглядкою на союзників.
Якщо і цього недостатньо, що у такому разі, слід розуміти ось що. Московіти зараз вигнали з акваторії Чорного моря практично все, що на плаву, а зараз поставте собі питання – чому?
Просто уявіть, що б ви робили на місці московітів, якби така можливість встала в повний зріст. Де б ви тримали свій флот усередині Чорного моря або зовні, маючи шанси його кудись перекинути або тимчасово тримати в Тартусі? І потім, у разі чого, в Середземному морі стоїть Шостий флот ЗДА, про всяк випадок, хоча і власного флоту Туреччини досить для того, щоб дати скрєпостану можливість поставити ще один пам'ятник «Власноручно потопленим кораблям», аналог севастопольському, але вже у берегів Сирії.
Отже майте на увазі, Туреччину і Ердогана зараз «мочитиме» вся московітська пропаганда, як явна, так і прихована, в особі численних повій. А тому – будьте акуратні.
Але є багато цікавого і в тому, яку вже відповідь армія Туреччини відважила іхтамнєтам. Тепер про це вже можна міркувати наочніше.
Далі буде.
Джерело московітською:
Частина – 1:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків