Туреччина. Триває «підготовка до переговорів з Московією».

5 березня повинні пройти переговори Путіна й Ердогана з проблеми Ідлібу. Зрозуміло, що обидві сторони хочуть прийти до них з найбільш сильною позицією, а тому бойові зіткнення між турецькими і московськими маріонетками йдуть зараз особливо запекло…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Туреччина при цьому вже активно втягує в бої власні збройні сили, несучи, зрозуміло, втрати. Проте є і результати – турки спромоглися частково розблоковувати свої наглядові пости і перерізувати трасу Алеппо-Дамаск. При цьому в зону боїв демонстративно введені польові системи ППО турецької армії з очевидним натяком на їхнє застосування. Бойовики (а можливо, і турецькі військовослужбовці) активно застосовують переносні ЗРК, які малоефективні проти літаків, але очистити зону боїв від гелікоптерів Асада. Тепер турки до 5 березня вводитимуть в зону бойових дій власні збройні сили, нарощуючи перевагу, оскільки Московія не в змозі симетрично відповісти і ввести свої наземні війська внаслідок їхньої відсутності. Армія Асада, іранські терористичні угрупування і сирійські бойовики на регулярні сили мало схожі – вони виглядають, та і є цілком класичними іррегулярними силами, які в прямому зіткненні з регулярними не мають анінайменших шансів.
Турки мають намір використовувати перевагу «на землі», загрожуючи атакам російським ВПС із землі.
Поки Ердогану і Путину вдається не доводити справа до прямого зіткнення своїх сил, проте ситуація може різко змінитися, якщо випадково російська авіація успішно відбомбиться по «справжнім» турецьким військовим, що не можна буде приховати, або турки зіб'ють російський літак. Тоді ескалація конфлікту очевидно виросте до потрібних величин.
У Путіна й Ердогана майже немає варіантів – вони або домовляться і припинять бойові дії або потраплять в стан прямої війни, хай і обмеженої. Турки отримають вагомий привід для перекриття Босфору, про що турецьке керівництво вже цілком відкрито заявляє. А це поставить і російське угрупування, і режим Асада в украй складне становище. У цьому сенсі у Ердогана, безумовно, є перевага, яку він прагне закріпити ще і на землі. До переговорів залишається тиждень, тому можна припускати, що запеклість боїв тільки виросте.
Про втрати сторін говорити не доводиться – вони, звичайно, є, як з московітського, так і з турецького боку. Московія просто заперечуватиме все, турки зменшуватимуть втрати. В усякому разі поки є шанс домовитися.
При цьому завтра закінчується термін ультиматуму, висунутого Туреччиною Асаду, і турки можуть почати цілком відкрито прямі бойові дії з розблокування наглядових пунктів, що залишилися. У Ідліб майже безперервно вводиться військова техніка і регулярні сили турецької армії.
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


Коментарі

  1. Do you understand there is a 12 word phrase you can speak to your crush... that will trigger intense emotions of love and instinctual attractiveness to you deep inside his chest?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, treasure and protect you with his entire heart...

    =====> 12 Words Will Fuel A Man's Love Instinct

    This impulse is so built-in to a man's genetics that it will make him try better than before to make your relationship the best part of both of your lives.

    Matter of fact, fueling this influential impulse is absolutely essential to having the best possible relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will soon notice him expose his heart and soul for you in a way he haven't expressed before and he'll recognize you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly attracted him.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків