«Двохсотий швидкий» із Сирії (Частина 2) 4 світлини.

 Ну і крім того, продовжується планомірне знищення будь-якої бронетехніки супротивника, яка опинилася не там, де потрібно…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
 Що цікаво, характер атак турецьких ВПС явно змінився. Це помітно по тому, як знищуються колони техніки. Раніше удар завдавався по машині, біля якої не було видно людей. Зрозуміло, що після першого удару, піхота розсипалася в сторони, а з деяких машин тікали екіпажі. Турки продовжували палити техніку або без людей взагалі, або тільки з екіпажами, які зазівалися. У будь-якому випадку, вони давали шанс вижити людям.
Тепер же першого удару завдається по машині, поряд з якою найбільше скупчення піхоти. Це можна розуміти так, що турецькі військові отримали нові вказівки і тепер вони карають Путіна і його людей за порушення джентльменської угоди.
Загалом, турки зайшли, вийшли, знову зайшли так, як їм потрібно, супротивник не здатний чинити на них настільки сильний тиск, щоб змусити їх діяти по своїй волі, а турки – легко. Як стало відомо, «військова поліція» Московії залишила Саракіб. І справді, що їм там робити, якщо все решта спалюється в непотріб?
Причому, московіти не можуть зробити нічого дійсно небезпечного для Туреччини ані на землі, ані в повітрі, ані на морі. Адже всі ж пам'ятають, скільки смороду було після того, як турки збили один літак в 2015 році? Хоча і тоді наші джерела стверджували, що були збиті дві машини, просто падіння однією було знято цивільними на відео і пішло в Мережу, а другий впав тихо. Не будь відео і про перший ніхто б не пригадав.
З тих пір авіація Московії відчувала себе комфортно, оскільки проти неї не працювали ані ППО супротивника, ані його авіація, хіба що ізраїльтяни заходили на вогник, але це  – інша історія. Турки ж змінили буквально все. Вони рубають літаки супротивника із завидною регулярністю і головне, випалюють системи ППО: від Буку і Панцира до С-300.
Про російські танки і піхоту – говорити нічого. Кебаб з них готується просто пачками і навіть самі моковітські ЗМІ вимушені визнати, що втрати сирійської армії – значні. Загалом, сирійці з Рязані, Коломни, Пскова й інших міст експресом відправляються до себе додому двохсотим рейсом так, як туристи з Туреччини не їдуть. Правда, зайнявши своє місце в бізнес-класі «цинк», вони вже просто не знають, що вони – сирійці, але це вже нікому не цікаво, баби ще понароджують.
Тим часом, події розвиваються і судячи з усього, Туреччина готується до серйозної бійки. По крайній мірі до сирійського кордону стягується все більше військ, а промисловість перейшла на прискорений графік випуску вітчизняних систем ППО ближньої і середньої дальності, приблизно таких:

А крім того, на морі теж відбуваються важливі, хоча і поки непомітні події. Для розуміння того, що там відбувається, досить поглянути на цю інфографіку.
Все це разом узяте сигналізує супротивникові, що якщо той бажає влаштувати крупну бійку, то таке бажання є не тільки у нього і між іншим, до цього все готується прямо зараз.
Ну а сьогодні продовжується приблизно те ж саме. Близько півтора годин тому велика колона супротивника була розгромлена турецькими дронами. А це означає, що покришені там бійці сирійських збройних сил поїдуть по домівках до Сизрані й Тамбова.
Джерело російською:
Частина – 1:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків