Дуже чорна дірка (Частина 2)

Відповідь же виявилася просто фантастичною за своєю відвертостю:
В четвер, виступаючи на колегії Мінпромторга Татарстану, віце–прем'єр уряду Московії Юрій Борісов сказав про те, що військово–промисловому комплексу Московії спишуть величезну заборгованість…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Ось його пряма мова.
«Я вам назву тут кілька цифр. 750 млрд. рублів буде реструктуровано для підприємств ОПК. З них половина практично буде списана, по решті будуть проведені реструктуризації на 15 років під 3% річних. Це дуже серйозний захід, який дозволить звільнитися від величезних платежів банкірам, вивільнити кошти для власного розвитку».

Після цього, вся структура чорної дірки стає на місце. Адже підприємства ОПК – режимні об'єкти і вони не можуть щось таке мутити «наліво». Вони випускають зброю і відвантажують її виключно туди, куди їм указують. Не виставляють же вони танки в автосалон, а до супермаркету не завезуть гранатомети?

Ну а якщо їхня продукція відвантажується кінцевому споживачеві, якому його не можна продавати (легально) в принципі, що тоді робити? Правильно, вона поставляється нелегально. В окремих випадках за неї платять якісь гроші, в інших – в хід йде бартер, на зразок кокаїну, героїну або тієї ж нафти, а в третіх – ніякої оплати не немає в принципі і зброя віддається дарма або під обіцянку заплатити коли-небудь.

Але це все – гра вищого військово-політичного керівництва Московії, а самі підприємства виявляються з величезними збитками. Адже для того, щоб зробити цю зброю, треба купити сировину, заплатити за енергію, устаткування і інше, виплатити зарплату персоналу, нарешті. А платити за це – нічим. Будь це якась інша ситуація, то за розтрату такої гігантської суми, на нари виїхала б велика частина керівництва військової промисловості, але нічого подібного не відбувається.

Більш того, маючи такі колосальні заборгованості, підприємства не можуть ані кредиту взяти, ані взагалі – діяти як будь-яке осудне виробництво. Адже знаючи про таку заборгованість, постачальники тієї ж сировини або будь-які інші суміжники просто відмовляться співробітничати з такою «чорною діркою». Але якщо нічого цього не відбулося, то всім було зрозуміло, що ця сама заборгованість, за своєю природою, не висить на підприємстві, а сформувалася вона у зв'язку з діями верхівки влади.

Таким чином, віце-прем'єр повідомив усім, що бюджет бере на себе оплату боргів цих підприємств, не більше і не менше! У цей момент коло замкнулося і будова цієї чорної дірки стала зрозумілою і очевидною. Отже, «іхтамнєти», «повстанці» або інші озброєні діячі, які діють як звичайні головорізи, раптом з нізвідки, починають отримувати купу зброї, боєприпасів і всього необхідного для ведення війни, в тій же самій Лівії. Їхні активні бойові дії говорять про те, що браку в зброї і боєприпасах у них немає, але завдяки відсутності офіційного статусу, всім ясно, що жодна держава офіційно не  постачатиме сюди зброю, а це означає, що маємо незаконне постачання. Просто припустимо, що ці самі «повстанці» платять за залізки готівкою. Але ж їх в касу заводу не покладеш просто тому, що треба буде вказувати, хто і по якому приводу вручив ці гроші.
Але вони і не спливають на заводі, а йдуть у відомі кишені, тільки ось на фабриці автоматів і кулеметів росте дірка від безкоштовної роздачі стволів. І ось виходить держава і говорить: «Я башляю!», і тим самим показує, хто насправді фінансує тероризм по всьому світу.

Таким чином, товариш віце-прем'єр підтвердив, що уряд Московії профінансував війни в різних країнах, приблизно на $12 млрд.
От і все. Москва влила бабло в чорну дірку, а з іншого боку, вона викинула потік зброї і гори трупів. От так воно і працює і. що там Гаага, ще стоїть, не розвалилася?
Джерело російською:
Частина – 1:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків