Вчора вони вбили батька Нашого Гетьмана, завтра вони посадять Гетьмана, після завтра вбиватимуть нас.

Увага. Важливе скажу. Гліб Бабіч
13:34 – 17.06.2020
Завтра, 18 червня о 14.30 я виходжу на Барикаду під Печерським судом. І кличу вас з собою.
Це, навіть, символічно, зі шпитального царства крапельниць і докторів я виходжу саме сюди. Тому, що наша спільна хвороба підходить до піку, і вимагає термінової терапії.
*
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Завтра вони будуть намагатися посадити Петра Порошенка. Вибрати в якості запобіжного заходу – арешт без права застави. Саме таке завдання стоїть у суду. Саме до цього йшли вони весь цей рік.
За абсурдною справою, про призначення заступника голови зовнішньої розвідки. Що є не тільки правом Президента, але і його обов’язком, як Верховного Головнокомандувача. Призначати кадри підлеглих йому оборонних відомств.
З чим це можна порівняти?
Ну, уявіть, що ви відкрили своїм ключем свою квартиру, і опинилися в суді за злом. Або з за керма власної машини – за викрадення. Або за зґвалтування, де в якості доказів представляють ваше свідоцтво про шлюб, і народження вашою дружиною дитини.
Все просто. Антиукраїнські сили, що прийшли до «керма» України, не тільки намагаються помститися тому, хто цю країну відстоював. Але і дати нам урок підпорядкування абсурду, обтяженому жорстокістю.
Тому, що цей абсурд, мимохідь, убив учора батька п’ятого Президента. Він просто не зміг витримати того, як адвокати державного злочинця Януковича «допитують» його сина, знущаючись над Україною і здоровим глуздом.
Це мета влади. Абсурд і жорстокість повинні бути знаковими і безпрецедентними. Тому «садити Порошенко» будуть в день похорону батька. Щоб помститися по повній. І показати що вони готові на все.
Навіщо це? Якщо хтось не зрозумів. Якщо хтось досі вважає, що це поки «не про нього» і ділить патріотів на «своїх» і «не своїх» – поясню.
Якщо все це станеться, наприклад, – я можу скоро відповісти за всі накази, які виконав і віддав за п’ять років війни.
Кожен з тих, хто вийшов на Майдан, пішов воювати з московією, займався волонтерством, або робив Україну – Україною в будь-який інший спосіб – рано чи пізно опиняться у суді. І їхня справедлива справа стане злочином. Ну, або доведеться все життя жити в страху, що ти можеш бути наступним.
Нас вже давно «засудили». Вони не зможуть виконати завдання, і вбити цю країну – поки ми сильні і вільні.
Тому Порошенко потрібен їм як символ. Як прецедент. Як попередження кожному з нас – «Закрий рот, забийся до нори, і чекай своєї черги в страху!»
Так ось хрін їм!
Ми зустрічаємося в різних судах, у різних справах тих, хто є частиною тієї України за яку ми воювали. Поки їх не так багато, і ми справляємося. Не зважаючи на те, що провладні та проросійські ЗМІ старанно перетворюють нас на джерело небезпеки.
Однак, після «прецеденту Порошенка» ворота пекла відкриються. І «полювання на відьом» почнеться в повному масштабі. Під захват проросійських покидьків, відвертої «вати» і недалеких ошуканих людей. Бо це, як шоу, транслюватимуть головні канали, які тепер належать фактично москві.
І хто ще не зрозумів, яким детонатором репресій може стати «справа Порошенка» – мені вас шкода.
«Справа Шеремета», «справа Марченка», «справа Звіробій і Федини», «справа Стерненка» та інші – виявляться тільки «першими ластівками». Коли судів буде багато – ви не зможете нікого підтримати. Ви будете зайняті власним судом. Ну, або сидіти.
Покидьки завжди діють як покидьки. Але покидьки – боягузливі істоти.
І бояться вони сили і розголосу. Завжди.
Тому ми виходимо завтра о 14.30 під Печерський Суд. І називаємо це барикадою. Абсолютно усвідомлено.
Хтось переконав Вову, що коли «посадять Порошенко» – все закінчиться?
Ні, все якраз почнеться.
Не треба чіпати тектонічні плити. Знесе поштовхом.
Я звертаюся до всіх, хто бореться за Україну усвідомлено. Безвідносно «таборів» і точок зору.
До цього по нам били з дрібного. По окремим позиціям.
А зараз спробують символічно «вдарити з важкого». Якщо у них вийде – вони зроблять це ще раз, і ще раз. І відкриють вогонь з усіх стволів.
І тоді ми можемо не встигнути відреагувати.
Ми чекаємо вас завтра, 18 червня, о 14.30, в Києві, під Печерським судом. На Барикаді.
Реєструйся на події і приходь.
Забудь про розбіжності. Ми підтримуємо всіх, хто стоїть за Україну. Без винятку. І ти підтримай нас.
Прошу інформаційної підтримки поширенням, і «+» в коментарях.
Нас має бути багато. Нас буде багато.
Це законна акція, яку будуть провокувати, і намагатися очорнити.
Тому, наполегливо просимо не брати з собою заборонених предметів.
І не піддаватися на провокації.
Побачимося на Барикаді.
Автор: Гліб Бабіч
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Жодної пощади російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків