Незвичайні підсумки року (Частина 2)

Так, пандемія корони показала вразливість людства взагалі. Нам сильно повезло, що при такій здатності розмножуватися, корона не має смертності еболи (близько 50%), наприклад…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Хоча Ебола – не самий смертельний вірус з тих, які вже вивчені. Але просто уявимо, що кожен другий заражений йшов би в могилу і тоді ми мали б зараз 40 мільйонів трупів. І між іншим, вже зараз ми позбулися б половини медперсоналу.

Такий стан справ мов би натякає на те, що людство дуже багато витрачає на зброю і дуже мало – на медицину і освіту. Рано чи пізно, ми зіткнемося з важчою інфекцією і тепер ми вже напевно знаємо, що наша наука змогла виготовити вакцину лише через рік. А за цей час могло б вимерти і набагато більше людей. Тим більше, що ефект від вакцинації очікується тільки через кілька місяців.

Це стосується не тільки медицини, але і всього, що складає наше життя. Люди стали безтурботними і обирають собі у владу людей, яким там робити нічого. Своїми нетямущими діями, вони можуть привести до загибелі десятки і сотні тисяч людей, пандемія проявила сумне становище, що практично скрізь обирають по приколу, нетямущих, безталанних і даремних людей, які рвуться у владу лише для того, щоб компенсувати свої комплекси.

Цей рік був особливим для України. Він повинен був показати, чи працює у нас принцип, сформульований Ніцше: «Що нас не вбиває – робить сильніше».  Адже в 2019 році, в мініатюрі в межах України, програлося те, що викладене вище. Публіка вирішила, що війна, що йде, їх вже не торкнеться і тому можна валяти дурня, дуркувати, плювати в колодязь і мочитися проти вітру. І ось так вона зробила свій вибір.

Загалом, весь залишок 2019 року пройшов під знаком грайливого реваншу і достатньо важко було зрозуміти, чи зможуть вистояти проукраїнські сили і чи можна буде вибити дур з голів 73%. Адже добре відомо, що залити в людину всяку погань можна через очі, а в основному через вуха, а ось витягнути це набагато важче і робиться це вже через шлунок й інше, пов'язане з кишечником, місце.

Саме цей рік став відповіддю на цих два ключові питання. Перше з них має чітку і промовисту відповідь. Так, ми вистояли і так, ми стаємо сильнішими. Причому це не голослівне твердження, а результат досить жорсткого стрес-тесту. Те, що було хистким і не надійним – розвалюється в тріски, а те, що вже сформувало внутрішній каркас і укріпило всю конструкцію – вистояло, і тепер   укріплює потенційно вразливі місця. Для цього нам варто подивитися в дзеркало, озирнутися по сторонах або заглянути сюди, щоб переконатися –  все в строю, в бадьорому  стані і з одним питанням, яке поки не знаходить прямої відповіді, і звучить воно просто, як удар хлиста: «Коли?»

Ну й зараз можна спостерігати і другу частину процесу, коли до частини публіки, яка аж надто адаптувалася до зеленого кольору, як раніше до блакитного, стало щось доходити саме через ті місця, про які ми писали вище. Зрозуміло, що в 2021 році це усвідомлення заходитиме ще жорсткіше, але цього року таки відбувся перелом.

Загалом, в рік, що йде, плювали всі, а ми завжди прагнули дати якусь альтернативу, іншу точку зору. Робимо це і зараз, дякуємо його за те, що комусь він повернув упевненість в собі, комусь –  розплющив очі, ну а комусь – зазирнув в інші місця. Погодьтеся, без цього струсу такого не було в принципі. Отже хай 2020 йде спокійно.

https://defence-line.org/2020/12/neobychnye-itogi-goda-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2020/12/1_19.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків