Останні новини з Вашингтону (Частина 2)

 

Й останнє. Американська преса обговорює повідомлення з команди Байдена про те, що після його вступу до посади з складу управління Секретної служби, яка займається охороною вищих посадових осіб, буде виведено низку співробітників та їх замінять інші…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Причому, замінять їх на людей з охорони Байдена, коли він був віце-президентом у Обами.

Тут важливе те, що цей підрозділ Секретної служби має бути таким, що найменш політизується зі всіх державних органів, але при Трампі цей принцип, як і багато інших, був порушений. Офіційно мовиться про те, що низка співробітників служби наполягали на тому, щоб відвідувачі Трампу знімали маски, оскільки Трампа це дратує. Очевидно, що до питань безпеки маски не відносяться абсолютно і такі вимоги були безумовним перевищенням службових повноважень охорони. Простіше кажучи, це не їхня справа висувати такі вимоги і навіть навпаки, вони повинні були наполягати на масках, щоб ніхто не заразив особу, що охоронялася. Крім того, всупереч традиціям, служба дала згоду на те, щоб колишній керівник групи охорони президента Ентоні Орнато став політичним радником Білого дому. Принаймні, так про це пише Хилл. Це один з елементів ломки системи і виклик, який Трамп висунув їй, оскільки апріорі аполітична структура висунула зі своїх лав саме політичного радника, навіть не радника з безпеки. Всім же зрозуміло, що таке кадрове вирішення Трампу просто формалізувало те, що було раніше, а саме – начальник його охорони брав участь у формуванні політичних рішень, що в принципі неприпустимо.

Тобто, навіть така консервативна служба і та піддалася корозії Трампа. І це дуже правильно, що відразу ж проводиться зачистка служби, яка зрадила своїм принципам. Швидше за все співробітники, які вже працювали з Байденом, якраз і покликані відновити ці принципи всередині служби. Причому, вони це робитимуть зсередини, як чистильники, тихо, але ефективно. І схоже на те, що вимоги знімати маски це лише офіційний привід, а вірніше те, що можна показати публіці. Напевно, там є ще щось таке, про що публічно не говоритимуть.

Загалом, там настає щось на кшталт атестації, яку пройдуть не всі. Ті ж, хто залишаться самі запам'ятають, та ще і новачкам розповідять про те, що якщо хочеш працювати в цій службі й не мати проблем, то роби те, що написане в твоїх інструкціях, ані вліво, ані управо, яким би веселим і відчайдушним не був президент. Адже воно можна з ним посміхатися і навіть грати в його ігри, але як тільки він піде, тебе відразу випруть саме за ці ігри.

Нам це важливо вдвічі тому, що система, яка не має твердих засад і механізмів самоочищення, обов'язково і безумовно почне гнити. Отже сьомому президентові треба буде це чітко врахувати і не допускати помилок як тоді, коли він був п'ятим президентом.

Ну і останнє, в стилі «відчуй різницю».  Ми не дарма так детально описували те, за що полетять голови в секретній службі ЗДА. Це вже було досить. У нас же викриті шпигуни продовжують надувати щоки і слини. Причому, на них указують пальцями як усередині України, так і представники спецслужб країн партнерів.

Ось цей вагнеровський скандал вже поставив незмивне клеймо на лоб шпигунів і зрадників, а то, що їх до цих пір не те, що не притягають до відповідальності, а навіть не звільняють, залишає зовсім невеликий вибір між «дурнем»  і «посіпакою»  для того, хто зобов'язаний реагувати на це швидко і жорстко.

https://defence-line.org/2020/12/poslednie-novosti-iz-vashingtona-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2020/12/1_31.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків