Апарт-отель по-російськи (Частина 1)

Сподіваюся, що вступне роз'яснення не буде сприйнято колегами як розповідь про те, яке масло масляне, але воно необхідне для викладання решти сюжету…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Отже, в нормальних країнах за доступними цінами є готелі з номерами «апарт». Номер має понад одну кімнату, в одній з яких обладнана міні-кухня з плитою, холодильником, мікрохвильовкою, мийкою і повним набором посуду, включаючи каструлі і пательні. З урахуванням того, що в Европі, вартість номера готелю включає лише сніданок, то такий формат номера може бути вельми корисним. А якщо у вас є особливі вимоги або обмеження стосовно їжі, то такий формат мешкання буде дуже доречним. Тим більше, що драматичної різниці у вартості номера в звичайному готелі і апарт-готелі немає.

Мені довелося жити в таких готелях і можу твердо сказати, що якщо за рештою рівних умов, у вас є вибір – беріть апарт, не помилитеся. Ось в одному з таких готелів довелося прожити кілька днів і добиратися до нього і з нього як автотранспортом, так і пішки, оскільки аеропорт був зовсім поруч. Причому, як заходити в готель, так і виходити з нього доводилося як вдень, так і пізно вночі і тому все навколишнє оточення вдалося розглянути досить добре. І ось за весь цей час мені не довелося побачити нічого незвичайного або неприємного, а таке цілком могло бути.

Вже після повернення з поїздки, абсолютно випадково взнав про те, що цей самий готель знаходився на відстані менше кілометра від заводу, а вірніше – комплексу складальних цехів, в яких будуються одні з найдосконаліших в світі винищувачів четвертого покоління. Так, огорожа там була присутня, але мені довелося вночі проходити вздовж неї й нікому я там не був потрібний. Здавалося б, в кількох сотнях метрів знаходиться осереддя військових секретів і таємниць, але іноземець тут може спокійно ходити і навіть не зрозуміти, поряд з чим він ходить.

Більш того, цей зручний готель побудували відносно недавно, коли військове підприємство вже було знамените своїми виробами на весь світ, і проте, ніяких особливих заходів обмеження руху тут не було, аж до тієї самої огорожі, яких зустрічається багато, а тим більше біля будь-якого аеропорту. Запам'ятаємо це і рушимо далі.

Сьогодні стало відомо, що знаменитий «палац»  під Геленджиком узяв собі на груди друг дитинства Путіна, такий собі Аркадій Роттенберг. Це – відомий мультімільярдер, який отримує найжирніші будівельні підряди як від уряду Московії, так і від провідних гігантів, на зразок Газпрому, яким керує загальний друзяка Путіна і Роттенберга Міллер. Вони всі вийшли з одних і тих же штанин, пітерських підворіть.

Загалом, мосьє Роттенберг повідав про те, що завжди був кінцевим бенефіціаром цього будівництва, але просто забув про нього, а пригадав тільки тоді, коли це будівництво почали сватати Путіну і тоді він вирішив «відновити справедливість»  і признатися в тому, що це його дачка, а зовсім не Путіна. В цьому випадку, приведемо повну цитату з російської преси, де персонаж вносить ясність до цієї скандальної теми.

«Зараз це вже буде не секрет. Я є бенефіціаром. Там достатньо такий складний був об'єкт <….> Місце шикарне», – розповів Ротенберг. Він стверджує, що хоче там побудувати апарт-отель, тому там «так багато кімнат».

Тут з мосьє Роттенбергом складно сперечатися, оскільки кімнат там дійсно дуже багато, але відразу виникає безліч питань якраз стосовно того, що ми приблизно уявляємо, як виглядає апарт-отель, в нормальній країні. Так, хай це не п'ять зірок, але все ж таки.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/apart-otel-po-rossijski-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків