Легенда про палац (Частина 1)

З найпершого дня, як фільм Навального про путінський палац почав набирати свій перший мільйон переглядів, стало зрозуміло, що насправді, все це не торпеда під ватерлінію судна з назвою «Путін», а швидше фейєрверк для публіки, яка притягується цією барвистою виставою, зовсім для іншої мети…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Ті, хто дивився цей фільм, напевно пам'ятають ключовий момент, мимо якого просто не можна було пройти в принципі.

Коли Навальний розповів, з великими прогалинами, про кар'єру мосьє Путіна ще до початку будівництва, у багатьох склалося враження, що хлопець чомусь вирішив розповісти давно відомі речі, заради яких не варто було б заводити цю шарманку по новому колу. І в той момент, коли він перейшов до викладу історії про палац, чомусь згадалися слова пісні Висоцкого про «Бермудський трикутник», де він співав: «Шановний редактор, може краще про реактор? Про улюблений місячний трактор?...»

Мабуть, Навальний або хто там ліпив цей фільм, здогадувалися, що пересічна публіка зараз вийде з гри і «борець»  кидає фразу про те, що мовляв не йдіть, зараз ми видамо жирний ексклюзив, від якого захватить дух у найобізнаніших глядачів. Навальний пообіцяв показати палац поблизу і навіть зсередини. І загалом показав, але що?

Всю «ексклюзивну частину»  можна розбити на два великі блоки. Перший умовно можна назвати «Політ над гніздом зозулі». А другий – нутрощі палацу. Скажімо так, подібний спойлер зачепив більшість глядачів і змусив додивитися «нєтлєнку» якщо не до кінця, то принаймні подивитися велику її частину, якої досить для того, щоб оцінити масштаб Льошиного подвигу.

Загалом, перша частина не вразила абсолютно, зате залишила низку відкритих питань. Наприклад, якщо йдеться не просто про особисту резиденцію Путіна, а про його таємний палац, який він не бажав нікому показувати, то викликає величезне здивування те, що в цільовий район міг підійти моторний човен, а потім цивільний дрон, не забезпечений закритим каналом зв'язку і управління, який міг в принципі літати над таким об'єктом.

На Донбасі краще прикриті позиції п’яних мавп з гранатами і там хоч якось діють засоби радіоелектронної боротьби, які створюють серйозні перешкоди дронам-аматорам. Зрозуміло, що машинка, спеціально розроблена для роботи в районах активної протидії РЕБ супротивника з тим або іншим успіхом, але справиться з поставленим завданням, але якщо у цивільних знайдуть таку машинку, то це для них закінчиться дуже погано.

Скрізь акцентується пряма участь ФСО як в будівництві, так і експлуатації цього об'єкту і важко собі уявити, що серйозні інженерні споруди, що забезпечують обмеження доступу сторонніх і на яких витрачені мільярди, виявляться просто показухою, оскільки над об'єктом елементарно не закрите небо і з фасаду – морська акваторія.

Адже навряд чи у когось виникне думка про те, що ані дрон, ані човен просто нічим було виявити? А зараз уявимо, що люди, які відповідають за контроль повітряної обстановки, виявляють дрон, починають глушити його роботу, а той ігнорує всі зусилля і продовжує політ далі. Що повинна була робити ФСО? Напевно, тими або іншими засобами дрон був би знищений, а заразом і човен, з яким хтось їм управляв. Але цього не сталося.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/legenda-o-dvorce-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків