Апарт-отель по-російськи (Частина 2)

На поверхні лежить найпростіше і банальніше питання про те, кому Роттенберг зібрався здавати апартаменти, позначені шифром «Кімната грязі»?  І на планах там взагалі не видно розбиття  на номери…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Причому, всі приміщення мають вигляд помпезних залів, галерей і чогось такого, в чому жити просто неможливо, якщо це, звичайно готель, а не резиденція або палац. Але Аркаша говорить, що це таки готель тому, що там – безліч кімнат.

Але якщо це готель, то він повинен мати одну загальну для всіх готелів властивість. У нього мають бути передбачені стандартні і зрозумілі всім, а головне ефективні шляхи евакуації. Без їхньої наявності ніхто не дозволить навіть починати подібне будівництво. І найсмішніше, що тут вони теж є. Як тільки ми доходимо до цієї теми, то слова Роттенберга про безліч приміщень, переходять зовсім в іншу площину.

Річ у тому, що система евакуації тут влаштована таким чином, що навряд чи ще якийсь готель світу може похвалитися чимось подібним. Вона повністю відведена під землю і через систему підземних комунікацій можна дістатися до непомітного місця в ущелині, де можна скористатися автотранспортом, вийти прямо поряд з вертолітним майданчиком або вийти на причал на власному пляжі. Таких шляхів евакуації точно немає ні у кого.

Але повернемося до великої кількості приміщень. Три чверті цих приміщень якраз знаходиться в підземному, шістнадцяти поверховому комплексі. Ось просто цікаво, як хтось бронюватиме собі номер на -8 поверсі або на -10. Адже будь-який готель повинен украй раціонально використовувати свої площі, а у цього «готелю» переважна кількість площ під землею. Причому, це ж не тільки і не стільки технічні приміщення. Нічого подібного. Там все в дорогих ескалаторах, модерних ліфтах, в дорогому оздобленні, дорогому паркеті й іншому. Як же Аркаша планував використовувати основну, підземну частину свого апарт-готеля?

Але повернемося до власного досвіду мешкання в такого роду готелі, поряд з одним з найбільших в Европе виробників багатоцільових винищувачів, які купують по всьому світу. Як вже було описано вище, цей поза сумнівом стратегічний об'єкт охороняється так, що не знаючи про його там наявність, ти просто не відмітиш ніяких спеціальних заходів ані щодо його охорони, ані щодо обмеження доступу до нього на гарматний постріл, а ось біля цього хитрого готелю все зовсім інакше.

Наскільки відомо, там є постійна закрита зона для руху повітряного і морського транспорту, ну а підійти до «готелю»  хоч би на кілометр ні у кого не вийде з цілком зрозумілих причин. Там ліс, а як говорять на московії, в таких місцях «закон – тайга, прокурор – ведмідь». Охороняється це таким чином, що це може бути що завгодно, тільки не готель. І потім, навіщо комусь їхати в таке місце?

Просто подумаємо про той набір послуг, які може надати подібний готель. Швидше за все, вас поселять під землею і тунелями виводитимуть на пляж або дендрарій. Правда, ви зможете помилуватися аквадискотекою, відвідати кімнату грязі та зіграти в хокей в закритій арені. І судячи по кількості виноградників, напевно, ви зможете упитися в своєму підземному номері до такого ступеня, що в найближчому джакузі зможете викинути якийсь веселий сюрприз.

Загалом злодії, що виживають з розуму, влаштовують мильні опери для нетямущої публіки, замотуючи її увагу, і вона, ця публіка, потихеньку починає приходити в жах від цього божевілля, бажаючи одного, щоб це все швидше закінчилося і прийшов по-справжньому розумний і добрий цар. Найстрашніше в цій схемі було те, що питання: «Якщо не Путін, то хто?»  дуже довго залишалося без відповіді, але тепер у них з'явилася надія. Або цю надію їм випекли?

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/apart-otel-po-rossijski-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/01/1_31.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків