Трамп – перша жертва шаманізму

WASHINGTON, DC - JANUARY 06: A pro-Trump mob confronts U.S. Capitol police outside the Senate chamber of the U.S. Capitol Building on January 06, 2021 in Washington, DC. Congress held a joint session today to ratify President-elect Joe Biden's 306-232 Electoral College win over President Donald Trump. A group of Republican senators said they would reject the Electoral College votes of several states unless Congress appointed a commission to audit the election results. (Photo by Win McNamee/Getty Images)

45-й президент ЗДА може стати першою в історії країни людиною, яка постраждала від шаманізму. Ні, не йдеться про жертвопринесення, де злобний ацтекський жрець розітнув груди його ключці для гольфу і вийняв звідти м'ячик, все набагато гірше…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Адже якщо справа рухатиметься в такому темпі, то він може опинитися в клубі, в якому не тільки строго дотримується дресс-код, але його зачіска з чуприною може безповоротно постраждати. Адже добре відомо про те, що у цього діяча інтереси країни або життя її громадян були на відстані нескінченності від стану його чуприни. Ось вона може виявитися принесеною в жертву.

Річ у тому, що погромники, які атакували Капітолій, вже дійшли до стадії слухань їхніх справ у суді і все більше говорять про те, що їхньої провини в захопленні Капітолія не має. Буквально вчора про це, згідно виданню «Хілл», повідомив шаман, якого багато хто пам'ятає по хутряній накидці і рогам. Із слів його адвоката, його підзахисний Джейкоб Ченслі вірить в духів, барабашок і любить бити в бубон.

Тому він не може бути агресивним, а в будівлю Капітолія він прийшов для того, щоб виконати обряд бубно-стояння, але на жаль так і не зміг знайти рояль, на клавіші якого слід було покласти свій бубон. Саме тому він не тинявся по коридорах і навіть не вибрав Ротонду для виконання одного зі свого обрядів, а таки знайшов і всівся в крісло голови, звідки і передавав привіти духам.

А ще адвокат повідомив про те, що шаман ніяк не може вживати тюремну їжу, оскільки йому належить харчуватися виключно органічною їжею. Тут чомусь згадався хмирь або тюремна їжа в наших тюремних закладах, що складається з «баланди» – першого блюда, що одночасно нагадує французький класичний цибульний суп і буябез а також суп з трюфелями і оригінальне друге блюдо з назвою «кашло», щось, яке нагадує пудинг і одночасно – мудінг. Якби він хоч раз спробував такі вишукані блюда, у нього більше не виникало б думок про органічну їжу, а підноси з американською тюремною їжею він би вилизував так, що мити їх після цього не мало б ніякого сенсу.

Але умови утримання в американському цугундері все ж таки привели його до деякого прозріння. З його слів, він вважав, що йде до Капітолія у потрібній справі, оскільки вважав, що десь попереду йде 45-й президент, який тільки що на мітингу сказав про те, що всі повинно слідувати за ним в Камітолій і «битися там як у пеклі». З одного боку, це сказав чинний президент, посадова особа, і наївний шаман схильний був вірити його заклику. Правда він чомусь не подумав про те, чому місце, в якому президент пропонував битися, він порівняв з пеклом. До речі, шаман якось не подумав про те, хто саме населяє пекло і хто там б'ється.

Але тепер шаман усвідомив, що ось вся ця відвага, яку він показував своїми рогами, була зовсім ні до чого і що насправді, його використали й кинули, а зараз він: без рогів – раз, без хутряної накидки – два, без бубна – три, без органічної їжі – чотири і нарешті, в цугундері – п'ять. І це при тому, що йому вже розповіли, що президент нікого не вів на штурм, а банально глузував з блазнів, дивлячись на все це по телевізору в своєму Овальному кабінеті. Загалом, вчора шаман сказав, що готовий надати свідчення проти Трампа хоч в суді, хоч на процедурі імпічменту. І між іншим, він вже не самотній в такому бажанні. Все більше затриманих пояснює, що загалом, самі б вони ніколи такого не витворяли б, коли б не заклик президента. Саме його клич, кинутий на мітингу, став для них підставою для виконання наказу вищої посадової особи.

Саме тому вони штурмували будівлю, громили там обстановку, а одна панночка навіть вкрала ноутбук спікера Нижньої палати Ненсі Пелосі і хотіла його переправити росіянам. Причому, це вони так говорять в суді і після того, як їх попередили про відповідальність за дачу свідомо неправдивих свідчень. Отже поклонники Трампа тепер жадають потримати його за горло і якщо таке вийде, навіть закопати його без шанцевих інструментів, руками. Хто його знає, чим це все обернеться, але шанси стати жертвою шаманізму для Трампу зростають як на дріжджах.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/zhertva-shamanizma/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків