Як заховати ганьбу? (Частина 2)

 

Тільки цей номер у них не виходить, тому що над ними немає влади московських попів, які славляться вмінням промивати мозок. Оскільки кримські татари мусульмани, їх ця церковна пропаганда не стосується абсолютно і тому   вони міцні в своїй вірі і пам'яті про своїх предків. Москва не може пробачити їм цієї пам'яті і займається знищенням прямо сьогодні, в сьомі роковини окупації Криму…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Не менш люто і екзистенціально московія ненавидить поляків. Ті теж не раз і не два, кришили московитів в капусту і теж заходили до Москви, де вражалися дикості цієї публіки. У крайній, але напевно не останній раз вони зайшли туди в 1812 році, у складі П'ятого корпусу армії Наполеона. Загалом, коли з пітною пикою росіяни розповідають про свою непереможність, у поляків це викликає регіт і знущальні жарти. Весь пафос йде в унітаз з якимись булькаючими звуками. І що ще гірше, цьому реготу починають вторити і фіни.

Тому, коли зявляється можливість, московія намагалася влаштувати або колонізацію Польщі, або знищити її ідентичність шляхом підміни історії. Але і тут все пішло не так, як те б хотіло. Адже і там не було мозкопромивочної машини кремлівського патріархату, оскільки поляки – католики і за довгий час, саме польський священик став Папою Римським. Загалом, поляки теж пам'ятають і тому будуть вічними ворогами для Москви, принаймні до тих пір, поки цю геополітичну суть не вдасться знищити шляхом дроблення на дрібні і вже майже нешкідливі сегменти.

Але найлютіша ненависть Москви, яка вилилася в найбільшу кількість жертв, дісталася українцям. Тут річ у тому, що у всіх походах на Москву разом з кримськими татарами або поляками завжди були українці. Причому, українські формування завжди були найвідчайдушнішими і бойовими. Це стосується не тільки козаків Запорізької Січі. У складі польського корпусу армії Наполеона була й українська дивізія, яка знову увійшла до Москви, як це було багатократно і у складі різних альянсів.

Ми, українці, були свідками ганьби московії, а також активними учасниками подій, які привели до їхньої ганьби. Причому, ганьбою це стало не тому, що вони програли низку битв, в самому програші немає нічого ганебного, і найзвитяжніші армії все одно терпіли поразку, а тому, що московія приховала ці поразки. Вона заховала їх в історичному непотребі так, щоб на цій таємниці збудувати міф про свою велич, про свою доблесть і непереможність. Прийми московія поразку як належне, і не приховай дійсних обставин програних битв, не було б викриття і ганьби.

Адже не дарма вони до цих пір розповідають про те, що перемогли Наполеона під Москвою в Бородінській битві. А в Парижі, в усипальні Бонапарта, його саркофаг покоїться на постаменті, навколо якого на мармуровій підлозі в спеціальному кільці, написані назви найкрупніших виграних імператором битв і там є ось такий напис.

Люди зі всіх кінців світу приїжджають поклонитися праху Наполеона. Це   не фігура слова. Балкон огляду, з якого відкривається кращий вигляд на саркофаг, влаштований таким чином, що кожен глядач вимушений оглядати його в уклоні. І вони бачать, що однією з Вікторій Наполеона, є Москва. Весь світ це знає, окрім самої московії.

Але світ знає лише про одну поразку московії і про одне захоплення Москви, а ми знаємо про все. Тому саме нас вони намагалися позбавити нашої історії, в якій стоять всі дати розгромів їхнього гадючника. А крім того, ми знаємо про те, навіщо татари ходили на Москву і за що її карали. Ми знаємо і пам'ятаємо все і за це знання заплатили і продовжуємо платити найбільшу ціну. Ну і плюс до того, ми попали в Кремлівський патріархат, який зносив мозки набакир три сотні років поспіль. Але все це залишилося позаду.

Ми знаємо, ми пам'ятаємо, ми не прощаємо і ми переможемо! Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/02/kak-spryatat-pozor-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/02/1_43.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків