Букет мільярдних позовів (Частина 2)

Річ у тому, що устаткування, використовуване в ЗДА для голосування, виробляється компанією Dominion і все воно протестоване й сертифіковане всіма можливими контролюючими органами ЗДА. Зокрема, сертифіковані засоби захисту машин і високий ступінь стійкості від сторонньої, зловмисної дії…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Ну а в світлі цих подій, на низці дільниць в кількох Державах, був проведений ручний, тобто без участі машин, перерахунок бюлетенів і результати практично збіглися.

Тобто машинний перерахунок і ручний перерахунок, дали ідентичні результати, а це означає, що машини спрацювали коректно. У свою чергу, це зруйнувало всю теорію Трампа про фальсифікацію виборів, що втім ніяк його не зупинило, як не зупинило й тих, хто підігрував Трампу в цій грі, починаючи з його особистого адвоката Руді Джуліані.

І ось ще в січні, компанія Dominion почала кампанію по притяганню до відповідальності осіб, які в негативному світлі й абсолютно без будь-яких на те підстав, почали публічно дискредитувати їхню продукцію, використовувану для проведення виборів, включаючи й ті самі машини для голосування. Як ми вже повідомляли, першим позов на 1,3 мільярда доларів, отримав Руді Джуліані. Це стало для нього несподіваним сюрпризом і як чинний адвокат він напевно оцінив глибину проблеми, що повалилася на нього з вини Трампа. Такий же чудовий позов, отримав і сам Трамп.

Між іншим, фахівці в цій галузі права говорять про те, що «солодкій парочці» прийдется якраз несолодко. І якщо по сумі позовних вимог ще можуть виникнути суперечки, то ось сперечатися по суті позову буде дуже складно, оскільки заяви цих осіб, дійсно не мають жодних доказів і більш того спростовані різними перевірками. Тим більше, що інтереси Dominion й величезні призові відстоюють провідні юристи ЗДА. Отже шанси на успіх Dominion й відповідно на поразку групи Трампа розцінюються досить високо. І якщо таку позицію самого Трампа насилу, але все таки можна зрозуміти, то ось осіб, які пішли «причепом»  у справі складно зрозуміти, адже це була явно ризикована і практично безнадійна справа.

Але все викладене вище вже більш менш було відоме і освітлене пресою, тільки ось ця епопея пішла вшир і напевно вглиб. Тільки що стало відомо про те, що компанія Dominion Voting Systems подала позов на суму 1,6 мільярдів доларів, проти телеканалу Fox News, відомого своєю республіканською спрямованістю. Суть позовних вимог приблизно та ж сама – відшкодування збитку діловій репутації компанії, що виробляє устаткування для проведення голосування.

Вже відомо про те, що офіційні представники Fox News відкинули позовні вимоги і заявили про готовність відстоювати свою позицію в суді. При цьому там підкреслили, що пишаються тим, як вони подавали інформацію про хід передвиборного процесу, самих виборів і процесу підведення їхніх підсумків. Але тут питання не стоїть про їхню гордість або взагалі оцінку власної діяльності. Фахівці говорять про те, що Фокс не зміг вчасно загальмувати і після того, як Генпрокурор офіційно оголосив про відсутність порушень і фальсифікацій виборів, продовжили виливати помиї Трампа, тим самим ставши рупором наклепу.

Між іншим Твіттер, Фейсбук і багато інших, чітко вловили цей момент і просто забанили Трампа, а Фокс поїхав далі, що тепер може йому коштувати величезної суми компенсації збитку.

І ще. Ходять чутки, що це може бути не останній відповідач, якого Dominion притягнув до відповіді. І якщо він почне вигравати суди, то ціну словам Трампа, а вірніше його маренню, можна буде порахувати прямо, по сумах виплачених компенсацій. Загалом, повинно бути цікаво. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/03/buket-milliardnyx-iskov-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/03/1_27.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків