В прицілі Болгарія (Частина 2)

Тут треба відмітити, що спочатку йшлося про постачання боєприпасів, які знаходилися на складах в самій Болгарії, але у міру розширення бойових дій, виникла необхідність скуповувати їх в інших країнах і через Болгарію поставляти до України…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Як неважко здогадатися, безпосередньо Україні майже ніхто не хотів поставляти те, що було потрібне нашій армії. Це було обумовлено позицією, насамперед Дойчланду, який сам відмовився допомагати навіть «нелеталкою»,  як, втім,  і Франція. Гучного «ні»,  що прозвучав з Берліна і Парижа, багатьом було досить для того, щоб умити руки.

Не звертали уваги на Меркель небагато, ті ж болгари і литовці, наприклад. Але це не означає, що ті країни, які не зважилися не послухатися «старшого брата», не хотіли поставляти боєприпаси. Просто на той момент їм це було нелегко зробити. І можна не сумніватися, що коли болгарська компанія Еміліана Гебрева запропонувала скуповувати партії боєприпасів певної номенклатури, в Чехії чудово розуміли, для кого все це купується, але формально вони нічого Україні не продавали і джентльменська угода з Меркель була дотримана. Що важливіше, така ж угода була дотримана і між Меркель і Путіним, хай і частково.

Але ж російський генштаб мав дані по запасах на наших військових складах, оскільки ці дані з відома уряду Януковича російські військові фахівці отримали з першоджерела, навіть шпигуни не знадобилися. А по інтенсивності боїв вони легко могли порахувати витрату боєприпасів і момент, коли вони повинні були кінчитися. Але вони не кінчилися і це означає, що є приток ззовні.

І тут слід зробити невеликий відступ від теми, бо без нього ніяк. Отже, прізвище Гебрев відоме багатьом і по суті, є синонімом казкової «чарівної палички», оскільки в найскладніший момент він став одним з тих каналів, які дали нам можливість вистояти. Так, він заробляв свої гроші, оскільки скуповував боєприпаси за копійки і продавав з значною націнкою.

Але якщо кажуть «А»,  треба казати і «Б».  Якщо Гебрев виступив в ролі продавця, то Порошенко в ролі покупця. Без цього другого елементу канал постачання просто не відбувся б. Як він його організував ніхто не знає і до цих пір, а як водиться, він сам про це нічого не розповідає. А якби розповів, то фільми про Джеймса Бонда показалися б дитячою казкою на ніч.

І ті, хто до цих пір вважає, що їм особисто Порох справив потребу в суп, повинні задуматися про це. До речі, грошей у уряду теж не було, на той момент. Нехай ці діячі з трьох разів відгадають, за чиї гроші це купувалося. Тільки за це Порох вже безумовно увійшов до новітньої історії України, але там довгий список, окрім цього.

Тому всі, хто за звичкою накидає на нього йдуть в сад. А коли подробиці розкриються хоч наполовину, не просто йдуть, а біжать бігом і не оглядаючись. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/04/v-pricele-bolgariya-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/04/1_25.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків