Щодо гуманізму (Частина 2). Відео.

А раз так, то як не крути, закон про амністію не може поширюватися на категорію осіб, які скоїли подібні злочини. Якщо їх амністувати, то можна випускати серійних вбивць, ґвалтівників і шкуродерів, оскільки по тяжкості злочину, згідно чинному Кримінальному кодексу вони всі стоять на одній сходинці…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

У свою чергу, це означає, що будь-який папірець з «амністією»  або чимось подібним суперечитиме нормам кримінального права і буде скасований як незаконний і антиконституційний, оскільки ця особа не тільки не виконала свій конституційний обов'язок по захисту суверенітету і територіальної цілісності України, але діяла в збиток своїм обов'язкам, закріпленим Конституцією. Тому, хто б таке не підписав, не зможе забезпечити дію цього незаконного акту якийсь осудний час.

Більш того, всі ці розмови про амністії, чисто теоретично, можуть стосуватися тільки громадян України і ось чому. Сама ідея цієї самої амністії висувається під прапором примирення сторін збройного конфлікту, тобто громадян однієї країни. Воно і зрозуміло, адже якщо на нашій території воює іноземець і тим більше, який не знаходиться у складі регулярної армії іноземної держави, то він не може бути військовополоненим і не потрапляє під захист Женевської конвенції про військовополонених.

Таким чином, примирення як якесь явище або процес, може бути між громадянами України з обох боків, а не найманцями-іноземцями і громадянами України. Але як нам відомо, росіяни активно видають свої паспорти всім охочим, а в збройних формуваннях це вже стало само собою зрозумілим. Але у такому разі виходить, що вся ця публіка є російськими найманцями і не більш. А раз вони вже не громадяни України і воюють від імені іншої країни, то такий набрід ні те, що не амністують, але навіть в полон не беруть. Не тільки у нас, але у цілому світі. З ними ніхто не возиться й їх знищують на місці.

Таким чином, вся ця публіка повинна звернути на це увагу і прямо зараз для себе вирішувати, що вони робитимуть, коли ЗСУ зачищатиме окуповані території. Розраховувати на амністію я б не радив. Якщо така і буде видана, то її розвалять настільки швидко, що ця публіка не встигне навіть видихнути. Другий варіант – забиратися зі своїми господарями на Московію. Там їм знайдуть застосування або в Сибіру, або в жарких країнах, де діє ПВК на кшталт «Вагнер».  Є і третій варіант. Виглядає він приблизно так.

https://youtu.be/llPCuvxn4PU

Він найбільш відповідний для тих, хто для себе не вирішив остаточно, що для нього краще – працювати на будівництві в Якутії, чи сидіти на спецпосту на зоні в Житомирі або інших, подібних місцях. Хто довго кидатиметься між розумними і красивими, як на вказаному відео, почує останні слова в своєму житті «Вас знімають прихованою камерою».

Ну а гуманізм тут полягає в тому, що все викладено без ілюзій, як і личить цивілізованим людям. Варіанти викладені, є час подумати і ухвалити правильне рішення, а якщо ні, то воно буде прийнято за них. Отже як не крути, а з гуманізмом тут все гаразд і він присутній, до того-ж, найбільш прийнятний варіант, зображений на відео, припускає якийсь акт спокутування провини перед Україною. Ні, не кров'ю. Як вже мовилося вище, ми не кровожерні. Це ще княгиня Ольга могла б підтвердити. Тому спокутування кров'ю нам не потрібне, а ось чорноземом – інша справа. Тим більше, що це наші традиції. Ну і дискусію пора починати прямо зараз, потім ніколи буде. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/09/o-gumanizme-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/09/1_13.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків