«Курск» проти НАТО… (Частина 2)

По-гарячому, по російському ТБ показували кадри нібито пошкодженого американського підводного човна Толедо в норвезькому порту відразу після інциденту. І швидше за все, вона дійсно була учасницею інциденту, але велике питання, що це був за інцидент…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Просто якщо адмірал робить такі заяви, то як мінімум, треба собі уявити, яким чином трапилося само зіткнення, адже на той момент ці субмарини були обладнані найдосконалішим навігаційним устаткуванням і дуже сумнівно, що субмарина-мисливець, яка створювалася для того, щоб знаходити ось такі цілі і знищувати їх єдиним своєю зброєю – торпедами, не змогла відмітити такого «бегемота», який був у неї прямо по курсу.

Але навіть якщо уявити, що американці не відмітили «Курск», то треба собі уявити, як саме треба було зробити зіткнення, щоб натурально розірвати ракетоносець і при цьому – своїм ходом піти від місця зіткнення аж до норвезького порту. Тобто, сама така теорія шкутильгає на всі чотири лапи з самого свого початку. Але не тільки це дивно.

Припустимо, що американці якимсь чудовим чином зіткнулися, вбили «Курск» і пішли з місця події. У такому разі логічно припустити, що тоді ще жива частина екіпажу «Курска» повинна була докладати про зіткнення і ні про що інше. Оскільки на самому початку постраждав носовий відсік, то просто зобов'язані були залишитися живими ті моряки, які забезпечували спостереження за навколишнім середовищем. Або там не відмітили навіть не торпеду, яка врізалася в борт, а цілу субмарину? Це що ж виходить, ракетоносець можна таранити чим потрапило і він цього навіть не відмітить?

Більш того, американську субмарину не відмітили ані з «Курска», ані з численних кораблів Північного флоту, які брали участь в навчаннях. Про це говорить два об'єктивні факти, які вже не вимазати. Відразу після того, як прогриміли вибухи, на кораблях флоту намагалися зрозуміти, що трапилося. Якби там засікли субмарину, що наближається, то задовго до зіткнення вже всім було б зрозуміло, наскільки небезпечна ситуація і зіткнення не викликало б питань про те, що сталося. Мало того, на сам «Курск» пішла б ця інформація з тим, щоб той відхилився від зіткнення.

Ну а другий момент пов'язаний із з тим самим заходом, який повинен був виконати «Курск», – стрілянину новітніми і секретними кавітаційними торпедами-ракетами «Шквал». Ще з далеких совкових часів самі совки намагалися підійти ближче до місця випробування новітньої зброї, щоб отримати його зразок в своє розпорядження. Недавно ми писали про такою операцією, яка в 1981 році трохи не привела до ядерної війни через інцидент біля берегів Швеції. Простіше кажучи, якби росіяни знали про присутність тут американських і британською підводних човнів, то навряд чи стріляли своєю секретною торпедою. Але стрілянину не скасували. Це означає, що підводники отримали «зелену» і для всіх все було чисто.

Тобто, якщо допустити версію зіткнення, то перше, що прийдеться визнати, це відсутність засобів виявлення американських (як мінімум) підводних човнів класу «Лос-Анджелес», відмітимо – не найновіших, на той момент. Але є і ще неприємніший момент, який також витікає з цієї версії. Виходить, що конструкція російських ракетоносців настільки хистка, що вони не можуть пережити зіткнення з відносно невеликим підводним кораблем, тоді як той навіть не втратив управління і ходу.

Тобто, ідеологічна складова цих заяв – зрозуміла. Путину треба було хоч чимось підняти антинатівський психоз, щоб обґрунтувати своє «наїзди» на Україну і Польщу, але у результаті виходить, що ця версія кричить: «Наші підводні човни є глухонімим непотребом, здатним розвалитися при першому ж зіткненні з рибальським човном. Але насправді, це – казки, оскільки ті самі два вибухи, які зафіксували норвезькі сейсмічні станції – ніхто не відміняв. Саме вибухи, а не звук зіткнення. Там навіть потужність вибухів порахували в тротиловому еквіваленті. Від цього міг отримати пошкодження і американський підводний човен, що знаходився далі від епіцентру вибуху і тому, – пошкоджений менше. Отже все трапилося так, як говорив один недорікуватий російський діяч: «Хотіли як краще, а вийшло як завжди». Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/11/kursk-protiv-nato-ili-opyat-25-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/11/1_26.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків