На кордоні з Україною голодує більше сотні солдатів московії. Світлини – 4.

Води теж немає…

Жителі російського села Весьолая Лопань звернулися до «Комітєту солдатскіх матєрєй» і повідомили, що на вокзалі станції Долбіно, що поблизу їхнього села, знаходиться велика кількість військовослужбовців – контрактники упереміж із срочниками (більше 100 чоловік) з Таманської дивізії…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Військові живуть там вже 5 днів, харчуються за особисті гроші. У кого вони вже закінчилися (грошове постачання срочників в московії складає близько 2 тисяч рублів), а сухпайків в очі ніхто не бачив. Коли буде відправка теж невідомо, мовиться в повідомленні на сайті російського «Комітєту солдатскіх матєрєй».

На підтвердження слів жителі прислали світлини. На них видно, скільки бійців знаходиться в маленькому приміщенні сільського вокзалу. Розташувалися як змогли – як оселедці в банці. Спати доводиться прямо на кахляній підлозі. Хтось вимушений сушити промоклу форму на батареї. Натяків на їжу взагалі не видно. Води теж немає. Ані питної, ані щоб помити руки.

 

 

 

«Кошмар якийсь. Це що за необхідність така в мирний час створювати подібні умови для військовослужбовців? Це що за відношення вищих посадових осіб до свого особового складу, до офіцера супроводжуючого бійців? Де співробітник штабу, зобов'язаний контролювати це відрядження? Пішов на вихідні і чай з бубликами п'є? Інформацію передамо вищестоящому керівництву. Сподіваємося, вони організовують нормальні умови, гаряче харчування і питну воду для бійців. І до речі, де сухпайки?», – говорить Світлана Голуб, голова Асоціації по сприянню захисту прав військовослужбовців і призовників – «Комітет солдатських матерей». Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://charter97.org/ru/news/2022/2/21/455527/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків