Крапля позитиву. Світлини – 5.

Безумовно, в ситуації максимального інформаційного тиску, людям просто необхідний ковток чогось приємного або хоч би іншої тематики і ми сьогодні постараємося це забезпечити. А поки колеги знаходять собі позитивні теми самостійно…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

І як тут не пригадати старе кельтське прислів'я про те, що вічно можна дивитися на три речі: як горить вогонь з люків ворожого танка, як тече вода з трупом ворога на поверхні і як б’ють пику  Шуфрічу.

 Мудрі були люди. І ось вчора, незважаючи на обставини, люди ще і ще раз дивилися саме третій варіант цієї приказки і загалом, їх можна зрозуміти.

Але куди позитивнішими речами є дії наших партнерів. Ми вже писали про те, що апарати аеророзвідки ВПС ЗДА, міняючи один одного, перебувають у нашому небі. Це є дуже гарною новиною, тому що обізнаність ЗСУ і ЗС ЗДА про дії росіян на наших кордонах є вкрай важливими для швидкого і правильного ухвалення військових рішень. І ось вранці літак-розвідник змінив дрона, що чергував всю ніч, який пішов на свою базу в Італії. Але і він попрацював недовго і поступився місцем іншому, цікавішому літаку-розвідникові Boeing E-8С з позивним REDEYE6.

 Це якраз той самий літак, який працював в нашому небі в кінці грудня минулого року, коли пройшли перші повідомлення про готовність російських військ перейти в наступ, і ось тепер він знову повернувся. У відмінності від Boeing Rc-135w Rivet Joint, це не просто розвідник, але і літак управління і ціле-вказування. Простіше кажучи, він дає сухопутним підрозділам не тільки уявлення про ту картину, яка знаходиться перед ними і в тилу супротивника, але і легко видає координати стаціонарних і рухомих цілей, для відповідних засобів поразки. Нам би таке в 2014-15 роках, багатьох жертв вдалося б уникнути повністю, а боєприпаси витрачалися б з куди більшою ефективністю.

Але не тільки це радує, оскільки в країни Східної Европи йде суцільний потік підрозділів союзників. Тільки що закінчилося перекидання американських десантників на схід Польщі, а зараз йдуть повідомлення про перекидання британських сухопутних сил до Естонії. Про це пише європейська преса, але у нас про це ніхто і нічого не знає.

І цей процес тільки набирає оберти. Отже повторюємо ще раз, на вулиці не 2008 і не 2014 рік, і якщо справа дійде до бійки, то вона матиме зовсім не той вигляд, який вона мала раніше. Ворог підготувався серйозніше, але і ми, і партнери – теж. Отже ті плани, які вони там собі склали, залишаться їхніми планами. Ми переможемо! Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/02/kaplya-pozitiva/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків