Про НАТО і нетям або козачків (Частина 2)

Окрім маси танків, легкій броні й іншого нашим вже вдалося захопити повну номенклатуру засобів зв'язку, ППО, РЕБ та іншого. Тобто, наші підрізали те, що складало предмет пихи Путіна. Вже – ні. Секретність всього цього заліза вже кінчилася і партнери дістали доступ до начинки всіх цих вундервафель…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Можна не сумніватися в тому, що тепер путінці вже не зможуть ефективно користуватися всім цим. Найганебнішим же у всьому цьому є те, що трофеї захоплюють не тільки наші військові, але і селяни і навіть цигани. Це все одно, що лисому фюрерові справили потребу на лисину.

Причому, наші бійці вже просто перебирають цими трофеями і беруть тільки те, що потрібне, а решту – знищують, оскільки самим воно ні до чого, а супротивникові залишати – не можна. В результаті, втрати супротивника якщо ще і не наблизилися впритул до лінії повного розгрому, то нестримно до неї наближаються. Втім, інфографіка про це скаже краще всього.

В останній таблиці цінне те, що показано співвідношення знищеної техніки до того, що ЗС Московії мають на озброєнні взагалі, і що було виділене для вторгнення до України. Як на мій смак, то за 12 днів бойових дій це – чудовий результат. Саме ця таблиця дає уявлення про те, що ЗСУ зараз знаходяться у стадії перемелювання самої боєздатної частини російської армії, а коли піде набрід вже третього сорту, то напевно, буде отримана команда йти вперед. Поки, хай це звучить жорстоко, наші війська зайняли позиції, на яких найзручніше випалити ворожі сили, оскільки ворог не справився з логістикою і це – необхідна стадія війни. Тільки після того, як залишиться спецвилов і вбоге залізо – можна гнати цю погань і з Донбасу, і з Криму.

Ну і звичайно ж, не можна не пригадати просто унікальний в історії, а також ультимативний по ступеню позорності випадок, коли під Одесою наші РСЗО накрили новітній, вундервафельний корабель ВМФ Московії і той зажеврів, після чого – потонув. Кажуть, що наші ППО контролювали район затоплення і точно не бачили рятувальної авіації, як ніхто не бачив рятувальних плавзасобів. Отже перший російський корабель натурально пішов за потрібною адресою.

Але все це можливо тому, що ми маємо надійний тил і партнери взяли на себе те, що повинна була робити наша промисловість. Але вона стояла, оскільки окремим діячам було зручніше пиляти гроші на «великому будівництві».  Думаю, до цього треба буде повернутися після перемоги, а поки – гнати мокрими ганчірками всі, хто щось мукає на НАТО. Так переможемо! Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/03/o-nato-i-bestolochax-ili-kazachkax-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2022/03/1.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків