Московія – Туреччина – війна. Ідліб. Важливі деталі (Частина 3). Відео.

Як ми відзначали раніше, відповідь була швидкою і не просто потужною, а ураганною. Якби от так був відпрацьований недавній наступ іхтамнєтов в Луганській області, а нам би не мимрили якусь нісенітницю про очі Путіна й упевненість у «мирному процесі», то ситуація давно була б іншою…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
 Тим більше, що зараз реально відкритий другий фронт і ситуація – вкрай сприятлива. Шкода, у нас немає головнокомандувача й немає у владі нікого, хто був би здатний хоч щось робити з того, що робив Порох і робить Ердоган.
Треба відмітити, що сама відповідь не закінчена і зараз, просто в перші години робота йшла по цілях, які були розвідані протягом двох тижнів, а зараз цілі знищуються у міру їхнього виявлення. Проте, на сьогодні турецька армія дає таке зведення «відповіді». Вогнем артилерії і авіації знищено:
– більше 2100 чоловік супротивника (без сортування на іранців, сирійців і московитів, просто – оптом);
– 94 танка;
– 37 САУ;
– 28 БТР/БМП;
– близько 300 автомобілів, у тому числі і броньованих;
– кілька (кількість не вказана) злітно-посадочних смуг і ангарів для укриття авіатехніки, використовуваних авіацією супротивника;
–7 об'єктів, де вироблялася й зберігалося хемічна зброя.
У цьому зведенні не вказані гелікоптери і дрони супротивника, хоча як мінімум один гелікоптер був збитий вчора, оскільки турецькі військові виклали в Мережу аматорське відео падаючого гелікоптера, який горить.
Що характерно, на відміну від асадовіських фантастичних звітів про свою перемогу над мембарцями і варлонами, одночасно, з тисячами знищених зоряних крейсерів, турки демонструють просто шквал відео, які зняті дронами у момент ураження цілей. Тобто, турки ведуть високотехнологічну війну з повною відео-фіксацією подій.
Ми пропонуємо відкласти всі свої справи і витратити 15 хвилин часу на перегляд цього відео:
https://www.youtube.com/watch?v=DuPjZrEn7Bw&feature=emb_logo
По-перше, ви отримаєте естетичне задоволення від перегляду цієї краси, а по-друге, подальшим текстом ми трохи прокоментуємо те, що є на цьому і низці інших відеороликів, опублікованих турецькою стороною.
Довгі ролики з відео повітряних атак, напевно, спеціально нарізані так, щоб глядач спостерігав само дію і не занурювався в деталі того, що він бачить. З одного боку, цю тактику можна зрозуміти. Турецьким військовим треба було показати своїм громадянам, що будь-яка смерть їхніх військових встане супротивникові настільки дорого, наскільки це взагалі можливо, і треба сказати, вони в цьому досягли успіху.
Далі буде.
Джерело московітською:
Частина – 1:
Частина – 2:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків