Легенда про палац (Частина 2)

 

«Аквадискотека» в момент її будівництва. 2011 рік.

Простіше кажучи, чи можна було влаштувати подібний вояж піратським чином і отримати для роботи такий матеріал без підігрівання ФСО? Звичайно, не на 100%, але ми беремося стверджувати, що навряд чи…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

 

 У минулому житті, ще в совці, мені довелося бути присутнім на довгому інструктажі, який проводив співробітник того, що зараз називається ФСО, а тоді це була «дев'ятка» або 9-е управління КДБ. Так от, інструктаж був присвячений забезпеченню заходів, пов'язаних з прибуттям в провінційний центр генсека Горбачова.

 В ході інструктажу оратор намагався донести головну думку про те, що все треба робити за затвердженим планом, оскільки джентльмени з охорони першої особи позбавлені будь-якої рефлексії, а тому самодіяльність може закінчитися плачевно. Ну і все це підтверджувалося відповідними прикладами «з життя».  Думаю, що з тих пір там все стало ще гірше і тому ось такі походи біля подібного об'єкту могли бути тільки за попереднім погодженням.

І щоб покінчити саме з цією частиною заходу, слід врахувати ще один момент. Адже підійти до об'єкту і запустити дрон це мала частина загального заходу. Його треба ще повернути і потім повернутися до човна з «операторами»  так, щоб їх не прихопили у момент сходу на берег. Але і це ще не все. Наскільки можна зрозуміти по екіпіровці «човнярів», справа була влітку, а фільм вийшов взимку.

А це означає, що півроку їм вдалося все зберегти в таємниці і видати «шедевр» якраз в день повернення Навального з Дойчланду. Вся численна агентура управління технічної розвідки, хакери, що ламають сервера Пентагону, за півроку нічого не змогли зробити. Тобто, тут йде феномен за феноменом і неймовірна подія слідує за наступною неймовірною подією. І все це разом виливається в інформаційний залп, услід за затриманням Навального. Хоча здавалося б, публікація такого відео в мить, коли його везуть в «Матроську тишу»,  не найрозумніший крок.

Але залишимо все це осторонь просто тому, що якщо комусь хотілося на всю цю красу подивитися з повітря, то можна скористатися будь-яким картографічним сервісом, де можна отримати картинку зіставної якості і без єдиного дрону. Якби стояло завдання просто показати комплекс зверху, то не потрібно було ризикувати і щось таке городити в стилі Джеймса Бонда, а просто взяти те, що доступно і забезпечити своїми поясненнями і відповідною інфографікой, яка у фільмі дійсно була непоганою.

Але ж головною наживкою, яку закинув Навальний, була прогулянка по нутрощах палацу і демонстрацією розкоші, що панує там. Але як виявилось, нічого подібного у Навального не було, а була імітація. Креслення палацу заклали в архітектурну програму тривимірного моделювання і отримали картинку, яку Льоша видав за забійний ексклюзив. Адже цю картинку цілком може склепати студент-архітектор 2-3 курсу, оскільки свої курсові і дипломні роботи він робить приблизно таким же чином.

Загалом, ніякого особливого одкровення там не вийшло, а щоб глядача не накрило розчарування, в хід пішли каталоги з диванами, столами, комодами і іншими предметами інтер'єру, але погодимося, самим забійним елементом цієї частини була «аквадискотека» і «кімната грязі». Загалом, такі дрібні деталі зробили потрібну картинку і на сьогодні це відео зібрали майже 102 мільйони переглядів.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/legenda-o-dvorce-chast-2/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/01/1_46.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків