Легенда про палац (Частина 3)

А оскільки більше 50% екранного часу було зайнято самим Навальним, який базікає, то вже можна казати, що образ змінника Путіна, якого ще влітку ганяли мокрими ганчірками з протестів в тому ж Хабаровську, тепер практично завершений. Тепер він ще трохи посидить у СІЗО і як раніше з жахом запитували: «Хто, якщо не Путін?», тепер запитуватимуть вже про Навального…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Але що ж Льоша не догледів у цьому палаці?

Виявляється дуже багато чого, і виникає питання про те, чому цього він або не побачив, або не розповів з інших причин. Можливо, це просто не було узгоджено з відповідальними товаришами. І найцікавіше в цьому те, що за великим рахунком, для цього не потрібне було ані дрони запускати, ані розкривати сейфи з таємними паперами.

Слідами Навального пройшлися інші журналісти і без особливих проблем знайшли не просто робочих, які починали будівництво і працювали там років 10, але і фахівців, які працювали в режимі «головного інженера», а крім того, знайшли підрядчиків, що працювали на об'єкті й розмістили на своїх сайтах фотозвіти, щоб показати якість робіт. Правда, ніхто з них не писав про те, що це дача Путіна, а називали об'єкт хто «санаторієм»,  хто «будинком відпочинку».

Так от, ці люди вже подивилися фільм й із здивуванням відзначили те, що акценти у фільмі поставлені на якихось дрібницях, які не варто було б навіть згадувати. Наприклад злощасна «аквадискотека» це фонтан зі світломузикою, який можна побачити в багатьох, не особливо шикарних місцях. І таких моментів дуже багато. Деякі з будівельників говорять про те, що якби треба було показати розмах будівництва, та більшість перлів з фільму Навального ніяк не підходять на цю роль.

Якщо зараз знову подивитися на палац, то можна порахувати кількість поверхів основної будівлі і виявиться, що там є два основні поверхи, плюс один цокольний і один мансардний. Разом виходить чотири поверхи. Зрозуміло, що з урахуванням габаритів самої будівлі, квадратура вийде значна. Але що якщо поряд поставити будівлю в 16 поверхів, де б опинився цей палац? Проте там же ніби немає цій шістнадцятиповерхової будівлі. Або є?

Охочі можуть ще раз подивитися частину відео, на якій дрон підлітає до палацу з боку моря і Навальний розповідає про те, що палац ремонтують тому, що там завелася цвіль. Далі він розповідає про те, що за палацом розташований дендрарій і хокейна підземна арена. Ну а далі йдеться про винні заводи.

Але ми, спостерігаючи за прольотом дрона над основною будівлею комплексу, звернемо увагу на криту галерею, що йде від правого крила будівлі. Вона має приблизно 40 метрів довжини і впирається у вхід тої самої шістнадцяти поверхової будівлі. Правда, ці 16 поверхів йдуть не вгору, а вниз. Навальний говорив про те, що будівля має вихід до моря, за допомогою ліфта і тунелю, який в одному місці виходить до моря, прихованим панорамним вікном. Але насправді, в скелях вирубаний «вулик» і велика частина комплексу знаходиться саме під землею.

Причому, коли вибиралися інженерні рішення щодо ліфтів, переходів, галерей і виходу назовні, і не тільки до моря, але ще в кілька місць, будівельникам було сказано про те, що оскільки будівля виходить на море, на берег якого виходять країни НАТО, то конструктивно комплекс має бути готовий до нападу з моря і повітря. І тут ми згадуємо про відважний дрон і надувний човен, які змогли…  що там вони змогли?

Комплекс не просто врили в землю, а врубали в скелі саме з причин забезпечення безпеки так, що за словами головного інженера проекту підземної частини, за об'ємом і вартості робіт, це зіставне з шматком метрополітену з двома повномасштабними станціями. Тобто, велика частина комплексу знаходиться під землею, а не зовні. Причому, будівництво підземної частини і по трудомісткості, і за вартістю набагато дорожче за наземну частину резиденції.

У результаті виходить, що Навальний розповів казку про відважних лазутчиків, які непомітно все це змогли зняти і змонтувати у фільм, а плюс до того, він не відмітив основної частини всього цього комплексу. Проте, він вже має реноме борця з Путіним, викривальника і взагалі – гарного хлопця, якому треба б передати Московію замість Путіна.  От так воно все і працює. Просто треба уважно дивитися.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/01/legenda-o-dvorce-chast-3/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/01/1_46.html

Частина – 2:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/01/2_68.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків