В прицілі Болгарія (Частина 3)

Еміліан Гебрев

І тут починається друга лінія, вже чисто шпигунського характеру. Як ми бачили не раз, росіяни є огидними вояками. Величезне їхнє армійське угрупування поставила на вуха маленька Ічкерія і придушити її вдалося не в бою, а шляхом підкупу і зради. А далі Україна, Сирія і Лівія показали, що військова думка там померла і протухнула. Це не я сказав, а сам Путін у фільмі про Крим…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Просто пригадаємо той момент, коли він розповідав про свій наказ готувати ядерну зброю, щоб ударити по ЗСУ. Навіть у розваленому вигляді, коли у нашої армії не було майже нічого, чим можна було ефективно воювати тут і зараз, вона вселила Путіну такий жах, що він був готовий застосувати ЯЗ. Значить, він сам знає, які вояки у нього під керівництвом.

Загалом, не маневром вони хотіли перемогти, а просто зловити момент, коли наша армія вистріляє останній снаряд і спалить останній літр солярки, щоб узяти її голіруч і без особливих полководницьких вишукувань. Але не сталося. Боєприпаси не кінчилися, хоч в них була гостра потреба. Те ж саме з паливом і рештою.

І якщо «з рештою» нічого поробити було не можна, оскільки люди самі почали взувати, одягати, споряджати і годувати свою армію, то ось з боєприпасами інша справа. Вони можуть постачатися тільки по визначених і добре обчислюваних каналах. І ось ці канали було вирішено присікти. Оскільки Меркель пообіцяла, але не змогла повністю перекрити постачання боєприпасів, Путін вирішив перекрити їх самостійно, за допомогою диверсантів.

І ось вибухи на складах боєприпасів в Болгарії почалися на початку 2014 року і по березень 2015 року їх трапилося шість. Ну а між ними помістився той самий вибух в Чехії осінню 2014 року. А услід за останнім вибухом в Болгарії (березень 2015) в квітні сталося перше з двох отруєння Гебрева.

І загалом, самому Гебреву та його українським партнерам було зрозуміло, хто стоїть за цими диверсіями і терактами, але за руку нікого не зловили, а тому роздувати бездоказовий скандал з Москвою, яка вже стала уособленням підлоти, сенсу не було. І так все було аж до отруєння Скріпалей.

Оскільки англійці змогли встановити особи злочинців і тих осіб, які забезпечували їхню операцію на землі Британії, все почало ставати на місце. Після закінчення основної частини розслідування, приблизно через рік після події, британські правоохоронні органи подали в розшук злочинців, а зі своїми партнерами по ЕС поділилися даними, які стосувалися осіб злочинців і методів їхньої роботи. Саме після цього правоохоронні органи Чехії встановили, що ті особи, які брали участь в спецоперації ГРУ в Солсбері, раніше були залучені в акті диверсії на складах в Івах. Але чехам вдалося вивернути всю бригаду ГРУ, окрім «Боширова і Петрова» в кількості 18 співробітників ГРУ, які працювали під прикриттям дипломатичних паспортів в Чехії. Швидше за все, група була більша, але 18 чоловік просто перебували в Чехії на момент вибуху скандалу. Частина осіб були поза Чехією, але все одно, були встановлені.

І цю інформацію чехи повністю вивернули на нараді міністрів закордонних справ країн НАТО. Там вони дали докладні дані на всю російську агентуру, яка брала участь в операції. Міністр закордонних справ Словаччини, яка першою приєдналася до висилки російських шпигунів, видворивши трьох «дипломатів Московії», сказав про те, що Чехія дала вичерпні і абсолютно переконливі дані участі ГРУ в акті диверсії.

Нарада була таємною і повідомляти подробиць ніхто не став, але очевидно, що болгари скористалися чеським кейсом і перевірили по своїх базах, чи не перебували хтось з цих осіб в Болгарії під час вибухів і замаху на Гебрева і знайшли купу збігів. Як там все розвивається зараз, колеги напевно опишуть детальніше, а ми лише відмітимо, що таку «звірку» терміново треба зробити і Україні. Швидше за все, наші вибухи і замахи теж знайдуть безліч збігів з цим списком. У результаті, прийдеться закривати низку кримінальних справ і випускати невинних. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/04/v-pricele-bolgariya-chast-3/

Частина – 1:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/04/1_25.html

Частина – 2:

https://vasylfedorivzaporizhzhya.blogspot.com/2021/04/2_25.html

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків