Пристрасті за імпічментом (Частина 4)

FEBRUARY 5, 2019 - WASHINGTON, DC: President Donald Trump delivered the State of the Union address, with Vice President Mike Pence and Speaker of the House Nancy Pelosi, at the Capitol in Washington, DC on February 5, 2019. Credit: Doug Mills / Pool, via CNP /MediaPunch
Таким чином, якщо услід за епізодом «зеленський» вивалиться все те, що залишилося не охопленим в епізоді «путін», то це вже буде не Ніксон з «жучками» і не Клінтон, з голим «саксофоном», а зовсім інший розклад, в якому заховання незаконних дій виявиться не головним пунктом звинувачення і якщо все вдасться вивернути назовні, то тут навряд чи може спрацювати навіть помилування, як у разі Форд-Ніксон…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Загалом, Пелосси публічно заявила про початок процедури і це означає, що Конгрес вже дозрів для цього і тепер у розпорядженні Конгресу є не тільки голоси демократів, але і частина республіканців – теж готова нарешті внести ясність до питання про те «Ху із містер Трамп?».
Коментуючи початок процедури імпічменту, Пелоссі сказала:
«Протягом останніх кількох місяців ми проводили розслідування в наших комітетах і провадили розгляди в судах, з тим щоб палата [Представників – ред.] могла зібрати всі відповідні факти і вирішити, чи слід використовувати їх відповідно до Повних повноважень Статті I, зокрема конституційні повноваження граничної серйозності, затвердження початку процедури імпічменту».
Крім того, вона дала власну оцінку діям чинного президента таким чином:
«Я можу з упевненістю сказати, що дії адміністрації Трампу підриває як нашу національну безпеку, так і нашу систему розвідки і нашу систему захисту інформаторів».
Напевно, тут йдеться про той епізоді, коли Трамп наговорив Путину зайвого, у зв'язку з чим поставив під загрозу агента високого рівня, впровадженого в саме ближнє коло Путіна і який мав доступ до тих документів, які лягали на стіл Путіна.
Як повідомив наш колега, суть цього епізоду могла зводитися до наступного. На особистій зустрічі Трампа і Путіна в Гельсінкі дідусь Вова розповів про те, які у нього є козирі проти друга Донні. Можливо це якісь документи, пов'язані з перебуванням останнього в Москві ще будучи комерсантом, а можливо це було якесь відео, на зразок того, як це було у Клінтона з його саксофоном і Монікою. Путін – великий спец по цих справах і таке відео з колишнім генпрокурором Скуратовим, відкрило йому двері в кабінет президента Московії.
Але є думка, що і Донні було про що розповісти другу Владіміру і він відповів йому тією ж монетою, мовляв твої статеві органи дідусь у мене в руках, і якщо я як слід смикну, то будеш бабусею.
Але фокус в тому, що Путін не їздив до Нью-Йорка у справах свого бізнесу, до президентства. Він швидше б поїхав до Колумбії, а тому – у Трампа не могло бути чогось, здобутого в Злучених Державах і він використовував дані, які були здобуті в Московії, а це міг зробити тільки кріт і Трамп про це дізнався з щоденних доповідей власної розвідки. Тобто він оповістив фігурантові, під якого рив власний кріт дані, які були призначені тільки для очей президента. Тим самим, він не просто розголосив абсолютно закриті дані, але оповістив їх тому, кому не повинен був оповістити ні за яких обставин.
Термінова евакуація агента, джерела цієї інформації, вказує на те, що суть розмови і дані, розголошені Трампом, як мінімум відомі розвідувальній спільноті, інакше вони не робили б таких термінових дій. Тобто, їм не потрібно прямих доказів провини Трампа, вони рятували свого цінного агента, оскільки не зроби вони цього, його б вирахували й знищили, що підірвало б довіру всієї агентури в Московії.
Далі буде.
Джерело російською:
Частина – 1:
Частина – 2:
Частина – 3:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків