Пристрасті за імпічментом (Частина 5)

Цей епізод, в режимі версії, подано тільки для того, щоб було зрозуміло, що може посипатися у разі розслідування, яке поведе конгрес в режимі процедури імпічменту…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Тут Трамп вже не поміняє суддю або генпрокурора, не звільнить голову ФБР за втрату довіри. Тут його номер буде десятим і він буде в умовній ролі підозрюваного.
З моменту оголошення про початок процедури імпічменту спікером палати представників, Трамп отримав практично найвищий ступінь токсичності американського політикуму.
Навіть ті, кого нудить від демократів і від всіх цих Байденів-Клінтонів, навряд чи захочуть стояти поряд з Трампом і тримати удар, щоб не виявитися похованими під його уламками, якщо справа дійде до реалізації імпічменту. Тут вже не до жартів, оскільки у всіх перед очима приклад Паші Манафортенко, що сидить на шконці, який вже зіграв в гру «прикрий Трампа»  і навряд чи комусь захочеться повторити цей подвиг просто для того, щоб Донні міг далі кудлати чупринку і знаходити собі нові пригоди все на те ж саме місце.
Загалом, ситуація складається так, що конгресмени, поступово розіб'ються на дві основні групи. Перша вважає, що у Трампа стався явний перебір з «попандосами»  і другий термін йому просто не можна дозволити, оскільки у такому разі він встигне начудувати ще більше, вже нічого не соромлячись. А нинішній привід для скандалу якраз і обумовлений бажанням Трампа залишитися в Білому Домі на другу каденцію.
Інша група стоятиме в сторононьці, не приймаючи сторону ані Трампа, ані тих, хто працює на його імпічмент, а скажуть своє слово в самому кінці, коли картина буде гранично ясною і коли вибору, як такого, вже не буде. Токсичність безумовно задає якусь безпечну дистанцію й її із задоволенням продемонстрували троє радників по національній безпеці, держсекретар і міністр оборони. Це якраз той випадок, коли люди зрозуміли, що все це може погано кінчитися і своєю відставкою відразу відокремили себе від всієї можливої відповідальності за наслідки.
А наслідки міжнародного характеру вже в наявності. Як здогадуються наші читачі, іноді ми отримуємо інформацію або думку невідомих осіб, по тому або іншому питанню, які розставляють по місцях дуже багато незрозумілих моментів поточних подій.
Так, після однієї із статей по Ірану, де ми висловлювали думку про те, що безхребетна політика Злучених Держав провокує Іран на зухваліші дії, ми отримали коментар із ЗДА, який вніс ясність до цієї ситуації. Наш кореспондент сказав наступне. Для адекватної військової відповіді ЗДА проти Ірану, вже достатньо сил і засобів, розгорнених в регіоні, але там справа не може обмежитися досить невеликим нальотом, як на Сирію, треба буде залучати набагато серйозніші сили ВПС і ВМФ, а це вже вимагає схвалення Конгресу, а він це не схвалить не тому, що боїться наслідків або чогось подібного, Конгрес не підтримає Трампа, який втратив довіру парламенту.
Ще раз, Злучені Держави не можуть відповісти на явні виклики тільки тому, що на чолі країни стоїть особа, в адекватності дій якої, Конгрес має серйозні сумніви! Авторитет Злучених Держав падає з цієї причини і це помічають вже не тільки особи, посвячені в тонкості американської політики, але й ті ж військові і просто – уважні спостерігачі.
Після цього, слова покійного сенатора Маккейна, із цього приводу, набувають особливого сенсу. Користуючись випадком: Покойся зі миром, Друже! Ми тебе пам'ятаємо!
Далі буде.
Джерело російською:
Частина – 1:
Частина – 2:
Частина – 3:
Частина – 4:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків