Московія – Туреччина – війна. Ідліб. Важливі деталі (Частина 4). Світлини.

Проте, уважно переглядаючи відео, можна відмітити, що той самий епізод – порізаний на частини…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Наприклад – дивимося на позиції три САУ. Ось одна з них вибухає від прямого попадання бомби або ракети. Розжарені шматки, дим, вогонь – все як годиться. Потім, опісля кількох хвилин і після кількох інших епізодів, виявляємо відео тієї ж позиції, але трохи під іншим кутом камери дрона. На нім ми бачимо вже згорілу САУ і дві ще цілі і ось вже друга машина вибухає від попадання боєприпасу. Можливо, є відео знищення і третьої машини, але воно просто не ввійшло до цього колажу, щоб не надокучити…
Те ж саме є й з кількома епізодами знищення танків. Прилітає спочатку по одному танку, потім – по іншому. Було відео, де стоїть підбита раніше машина, а поряд – ще вона, і ось – прилітає по другій, хоча відео попадання в першу – відсутнє.
Це говорить про те, що турецькі військові дійсно знищували всі розвідані і доступні цілі. Тобто, вони планомірно змітали все те, що було ударним угрупуванням московітсько-асадівсько-іранських військ, що йшли на штурм Ідліба. Не просто лупили по окремих машинах, вимушуючи супротивника відмовитися від атакуючих дій, а саме знищували його повністю, без мети переривання атаки.
Таким чином, тут можна говорити саме про планомірне винищування супротивника як такого, а не дії на нього так, щоб той відмовився від своїх планів. Тут ми пропонуємо всього два скріншоти, які показують саме цей нюанс, але насправді, такого в цьому відео досить багато й у кого є час і бажання, знайдуть відео саме послідовного знищення всієї техніки на одній і тій же позиції.
Ціль №1 за секунду до ураження
Ціль №1 – уражена
Ціль №2 – за секунду до ураження
Звідси витікає, що турецькі військові вирішили, що насамперед супротивника слід позбавити його техніка, боєприпасів та іншого, а жива сила – вторинна. Хоча ударів завдавалися і по скупченню піхоти супротивника, все ж таки техніка була головною метою. На окремих кадрах виразно видно, що у танків або САУ відкриті люки, а екіпажі бродять поруч і удар все одно завдається по техніці. Ну а екіпажу – як повезе. Якщо він знаходився поблизу свого заліза, то відразу після удару добре видно, що він (екіпаж), лежить поряд в позі «200».
Але на окрему увагу заслуговує знищення московітських ЗРК «Панцир», що «прикривали» всю цю броню. Якщо до цього їх успішно кришили ізраїльтяни, то тепер турки показали, що у них це виходить не гірше. І якщо ізраїльські трофеї московіти пояснювали тим, що Панцирі знаходилися не в бойовому стані, то тут чудово видно, що він стоїть в розгорненому стані, з працюючим локатором. Проте, дрон спокійно знімає всю цю картинку, а інший дрон або літак так само спокійно вкладає в Панцир свій боєприпас. Зрозуміло, що після цього ніякий локатор на Панцирі вже не обертається, а його екіпаж сирійців серйозно засумував про свій будинок в Тамбові або Ростові.
Ще один цікавий момент. По розташуванню цілей можна зробити висновок про те, як московіти собі уявляють загрозу з повітря. Їхні танки, САУ й інша техніка часто знаходиться під прикриттям крон дерев. Напевно, вони вважають, що за вітками танк неможливо відмітити і тим більше – навести на нього боєприпас. У зв'язку з цим насторожує відсутність реакції дойчських «зелених», оскільки танк, що горить, знищує і дерево, під яким він стоїть.
Загальне ж враження від всього цього таке, що турки просто змітають все, що може їздити і стріляти, в проміжку між Ідлібом і Алеппо. Але як не крути, основним стає питання, якого побічно торкнувся Ердоган і яке злегка розшифрував начальник генштабу збройних сил Туреччини. Нагадаємо, перший – запропонував московітам втекти з Сирії, а другою пояснив, що всі, хто не навчився відрізняти турецьку армію від чогось іншого, будуть навчені це робити самою турецькою армією.
А це означає, що авіабаза московітів Хмеймім вже стала законною ціллю для турецької армії і наступний інцидент може мати аналогічне атаці на колону продовження. Але наступного разу в Мережі може виявитися відео того, як знищуються об'єкти вже на самій авіабазі. Адже Ердоган не дарма сказав – йдіть, якщо не хочете втрат.
Шкода, що наші нікчеми не скористаються цим украй слушним моментом і за це вони одного разу відповідять. Всі, поіменно.
Джерело московітською:
Частина – 1:
Частина – 2:
Частина – 3:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків