Пристрасті за імпічментом (Частина 6)

Саме тому на пост міністра оборони і радника по національній безпеці –  немає особливої черги. Принаймні, діячі крупного калібру вже стоять осторонь, про що ми і писали вище…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Але зараз трігером всієї цієї ситуації виявилася телефонна розмова Трампа із Зеленським. Нібито, має бути опублікована стенограма розмови. Якщо виявиться, що є невиправлена стенограма і в ній йдеться саме про те, що зараз йде в пресу, то це буде бочка динаміту під ситуацію.
І ось дивимося на зе і просто уявляємо, в яку м'ясорубку він впхнувся. Відсидітися просто осторонь вже не вийде, а чию б сторону він зараз не зайняв, все матиме наслідки як для нього особисто, так для його богданів і бабусь з бородою. Адже йшлося про активні дії, які у результаті повинні були вплинути на хід президентських виборів у ЗДА. Залишитися осторонь – навряд чи вийде, а влізти в гучну справу, означає порушити принцип «гроші люблять тишу»,  і це вилізе боком або відразу, або через невеликий час.
А зараз підходимо до головного питання. Як справа йшла з Порохом? Чи намагався Трамп втягнути його в розбирання по Паші Манафорту і чи просив він його нарити щось на Байдена? Кожен може відповісти на це питання самостійно, тільки ось відкрите цькування Пороха ГО і активістами координувалося не з Москви і явно було елементом тиску, а потім і методом цькування «зубра міжнародної політики».
Тепер ще один момент, який кожен може оцінити самостійно. Якщо такий тиск був, то чи розумів Порох, що він (тиск) зростатиме обернено пропорційно до терміну, що залишився до виборів у ЗДА? А особливо в нашій непростій ситуації. Чи припускав він, що може опинитися в ситуації цугцванга, коли доведеться вибирати не тільки для себе, але і для України, між поганим і дуже поганим варіантами? Думаю, що відповідь –  очевидна.
А зараз пригадаємо вибори і останнє інтерв'ю Пороха, в якому він підкреслював, що в 20:00, після перших екзітполів, він віддав команду готувати звернення з поздоровленнями зе. Причому, навіть до нас йшов вал інформації про фальсифікацію виборів, думаю, що до нього йшов не менший вал, і він міг би дати цьому хід. Проте, все це було повністю проігноровано.
Пам'ятаєте, як в коментарях колеги просто одноголосно писали про саботаж участі представників Пороха у виборчих комісіях? Хтось навіть написав про те, що виникла думка про неймовірну ситуацію: чи не хоче Порох програти вибори навмисно?
А якщо це питання було не в брову, а в око? Може завдання максимум якраз і була в тому, щоб пройти в другий  тур, а далі – все? Що якщо так воно було і задумано? Якщо він виводив зе, а не когось іншого вперед просто в режимі довгої комбінації, знаючи де він опиниться через кілька місяців? Пригадаєте його широкі усмішки після виборів і зараз. Ви як хочете, але він не демонструє поведінки людини, яка з тріском програла вибори.
Дичина? Ні, просто версія. Допустимо, що Порох розумів, що через місяць, два, три, максимум – півроку, він опиниться в жорстоких передвиборних лещатах президентських виборів у ЗДА і хорошого вибору, у разі поставленого рубом питання Трампом – просто немає. Що називається –  цейтнот. Як можна було відіграти цю партію. Що якщо він це виконав як маневр ухилення? Дуже широкий маневр? Але це якщо мислити категоріями місяців, максимум – років, а якщо ширше? У шахах бувають комбінації, коли ради виграшу жертвують ферзем. Гросмейстерська гра таке легко допускає.
Що у результаті? Будь-який поганий вибір опиниться на загривку зе, оскільки будучи простим депутатом, Порох вже не може брати участь в грі Трампа. Там потрібна гра першої особи, що володіє достатньою повнотою влади, яку Порох урочисто вручив зе, разом з тим додатком, про який ані сам зе, ані його хитро зроблена бабуся, ані особливо продуманий Богдан навіть натяком не уявляли.
Це підтверджується і часом того самого дзвінка – 25  липня. Тобто, це було після виборів і «монокоаліції»,  коли стало зрозуміло, що у зе ось-ось буде свій генпрокурор і решта силовиків, які можуть отримати команду і відіграти її як треба.
Ну а як же Україна, і як імідж її після зе? А тут –  взагалі все просто. Той же Порох може сказати: «А що ви хотіли від нього (зе)?»  А ті піднімають свою пресу і бачать, що десь в 50% випадків про нього пишуть «президент-комік».  У нас так не писали і не пишуть, а в Злучених Державах – на кожному розі. Порох розведе руками і скаже, мовляв ну вибрали такого, ось він і заплутався. Ви ж самі всі бачили.
Це все – версія, припущення. Але аж надто добре в цю версію укладаються раніше нез'ясовні події і факти. Ми вітаємо колег, які з фактами і здоровими міркуваннями спробують її розвалити. Для цього вона і описана в деталях, щоб знайти в ній слабкі місця і мотивовано її спростувати повністю, або по частинах. У будь-якому випадку, буде цікаво.
Що ж до Злучених Держав, то говорять, що рейтинг Байдена вже постраждав від самого факту скандалу навколо його родини, але зараз розгортається мега-серія-скандал навколо Трампа. Отже тут теж нудно не буде.
Джерело російською:
Частина – 1:
Частина – 2:
Частина – 3:
Частина – 4:
Частина – 5:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

  1. Якщо думки, висловлені у частині 6 прийняти на віру, то "пазли складаються у картинку". Правду кажучи, у мене не раз виникали сумніви щодо передвиборної бездіяльності Пороха і я гнав від себе думку, що він це робить неспроста, Але я губився в думках, чому? А після Парламентського провалу, взагалі не знав, що думати. Ну що ж, версія, озвучена в частині 6, має право на існування.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків